τοπικά

Καλούντα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Θρακικής Εστίας Καβάλας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ένα πολυετές αίτημα του Δήμου Καβάλας γίνεται πραγματικότητα – Αποδοτική η επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ποια άλλα θέματα συζητήθηκαν   Ένα πολυετές αίτημα του Δήμου  Καβάλας, η απόδοση στην τοπική κοινωνία, χώρων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα,  έγινε πραγματικότητα, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι ανακοινώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας για την παραχώρηση στον Δήμο μας της ιδιοκτησίας τμημάτων της παραθαλάσσιας ζώνης της πόλης της Καβάλας […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για τον Νίκο Ξυλούρη, τον Ψαρονίκο, που έφυγε από τη ζωή πριν από 37 χρόνια, έχουν ειπωθεί, ακουστεί και γραφτεί τα πάντα! Ή έτσι τουλάχιστον νομίζαμε! Γιατί υπάρχει ένα σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που εντοπίστηκε, διασώθηκε και θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες με κάθε επισημότητα! (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Οι δύο Έλληνες που δηλώθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία από την τρομοκρατική ενέργεια του Λονδίνου είναι καλά στην υγεία τους, και δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες» είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα», διαβεβαίωσε ο Ν. Παππάς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι ακραίες φωνές, οι οποίες λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων και μόνο καθυστερούν αυτή τη στιγμή την διαπραγμάτευση, πολλές φορές προφασιζόμενοι πράματα ανήκουστα, δεν θα επικρατήσουν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα με θέμα την καταπολέμηση των εχθρών της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «Κομφούζιο» πραγματοποιούν το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του δήμου Βέροιας, το Κέντρο ‘Δήμητρα’ Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του, τόνισε ότι η Τουρκία πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, καλώντας την Άγκυρα «να κατανοήσει ότι η Κύπρος δεν είναι ένα κράτος το οποίο τώρα δημιουργείται, αλλά είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ο Ν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην Ακτή Κουμουνδούρου του Πειραιά βρέθηκε χθες το βράδυ ο Aλέξης Τσίπρας καθώς παρέθεσε δείπνο στον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στο εστιατόριο Βαρούλκο. Λίγες ώρες πριν την σημερινή του συνάντηση με με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο Γερμανός υπουργός Εξω;τερικών και Αντικαγκελάριος απόλαυσε μαζί με τον [… (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος