τοπικά

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με το Δούκα αλλά και για τη φυγή του Μανούσου, έκανε χθες ο προπονητής της Καβάλας BC, Ηλίας Μωσαϊδης. Αναλυτικά. (όλο το άρθρο)


Χθες το βράδυ στην ταβέρνα «Μπουζίνα» στην Ελευθερούπολη, έκοψε την πίτα του, ο ΓΣΕ. Το φλουρί έτυχε στο Χριστό. (όλο το άρθρο)

Προκαταρκτικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση που είχαν χθες στην ΕΤΑΔ οι βουλευτές Παπαφιλίππου και Εμμανουηλίδης. Την ώρα που οι δύο βουλευτές συζητούσαν με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες στην εφημερίδα μας, η σχολική επιτροπή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, παρουσιάζει πλεόνασμα 150.000 ευρώ. (όλο το άρθρο)

  Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, τόσο πιο συγκεκριμένα και αρνητικά είναι τα νέα για τις φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Το 2016 τα κρουαζιερόπλοια που ήρθαν στο κεντρικό λιμάνι ήταν 19 ενώ το 2015 ήταν 22. (όλο το άρθρο)

Ιδιαίτερα ήσυχα ήταν  τα πράγματα χθες στο δικαστικό μέγαρο, αφού ευτυχώς δεν υπήρξε καμιά συνέχεια στη φάρσα για βόμβα την Πέμπτη. Ο κόσμος αρχικά στο τριμελές που συνεδρίασε χθες ήταν αρκετός. (όλο το άρθρο)

Τα χρέη του προέδρου στην Εργοανάπτυξη ΑΕ ανέλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Άμεσα ο νέος πρόεδρος συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να εξασφαλίσει έγκριση και να προχωρήσει σε λογιστικό – οικονομικό έλεγχο της ΑΕ κι έτσι να καταγραφεί η ακριβής εικόνα αλλά και να λυθούν όλες οι απορίες. (όλο το άρθρο)

  Παρούσα θα είναι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στη φετινή τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης παρά τα τεράστια προβλήματα που σημειώνονται στη γειτονική χώρα. Πριν ληφθεί η απόφαση, τόσο η πρόεδρος Αναστασία Ιωσηφίδου όσο και τα στελέχη της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ προβληματίσθηκαν για τη φετινή συμμετοχή. (όλο το άρθρο)

Έλλειψη αγροτικών προϊόντων παρατηρείται στις λαϊκές αγορές αφού οι παγωνιές, οι άσχημες καιρικές συνθήκες και τα χιόνια που δεν έλιωσαν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη συλλογή τους. Ο Παναγιώτης Δημητρακές πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών μας εξήγησε ότι οι ζημιές είναι μεγάλες και τα εκτεθειμένα στην ύπαιθρο προϊόντα έχουν καταστραφεί. (όλο το άρθρο)

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τελικά βγήκε το δελτίο του κεντρικού αμυντικού Γιάννη Καλλιβωκά ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον ΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Νέστο. Εν τω μεταξύ στην Α’ κατηγορία δεν θα γίνει λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και η αναμέτρηση ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ. (όλο το άρθρο)

Δημοσιεύματα κυρίως από τη Θεσσαλία αναφέρονται σε αγροτικές κινητοποιήσεις, οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν σε διάφορα σημεία της χώρας, την προσεχή εβδομάδα. Τα δεδομένα στο νομό Καβάλας παραμένουν ιδιαίτερα ήσυχα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος