τοπικά

Αυτά συμβαίνουν μόνο στη Λάρισα… Η Λάρισα είναι γνωστή για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η ευρηματικότητα των κατοίκων της όταν αναζητούν τρόπους να περάσουν καλά στην καθημερινότητά τους. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με θέμα: «Ο κύκλος της  ζωής μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι στα χρόνια της Τουρκοκρατίας», στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου και αποτελεί το μουσικό μέρος δύο πολιτιστικών [. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθούμε την διοργάνωση του Champions League Κωφών στην πόλη της Λάρισας, μια μεγάλη διοργάνωση που προάγει έμπρακτα τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της πίστης στις δυνατότητες κάθε ανθρώπου που διαθέτει θέληση ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητές του». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου που βρίσκεται στην οδό Μαυροκορδάτου, στο Χαλάνδρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χώρο γραφείων και δεν υπήρξε κανένας εγκλωβισμένος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Όλοι μας ενστικτωδώς κλείνουμε το κινητό μας τηλέφωνο όταν επιβιβαζόμαστε στο αεροπλάνο. Αυτό, άλλωστε, μας υπαγορεύουν και οι οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεμβολές. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με ιεροπρέπρια και κατάνυξη εορτάσθηκε η παγκόσμιος εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου στο ομώνυμο χωρίο της εθνικής οδού, του Δήμου Τεμπών. Στην αρχή τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ιερού Υψώματος, κατά τον οποίο έλαβαν μέρος πολλοί πατέρες, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Είναι ένας από τους πολλούς κρατούμενους των φυλακών της Λάρισας. Ο Adem Rusi κατάγεται από την Αλβανία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πού συμφωνούν και πού διαφωνούν οικονομικό επιτελείο και δανειστές. Τι συμβαίνει με αφορολόγητο και από τι θα εξαρτηθεί η συμφωνία για το εργασιακό. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Kυριολεκτικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται σήμερα οι δομές Κοινωνικής Πρόνοιας της Ηπείρου, όπως εξάλλου συμβαίνει με τις αντίστοιχες μονάδες σε ολόκληρη τη χώρα. Το γεγονός αυτό οφείλεται τόσο στην απουσία επαρκών κονδυλίων για την απρόσκοπτη λειτουργία τους όσο και στα κενά που αντιμετωπίζουν σε εξειδικευμένο προσωπικό. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το ζήτημα των 121 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης εξ ιδιωτών, που από την αποφοίτησή τους τον Ιούλιο του 2016 από την Πυροσβεστική Ακαδημία παραμένουν «ξεκρέμαστοι» σε κατάσταση προσωρινής διάθεσης, χωρίς να έχουν τοποθετηθεί σε οριστικές θέσεις, αναδεικνύει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπου (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος