τοπικά

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την 73η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από την Γερμανική κατοχή. Το απόγευμα στο χώρο της έκθεσης στην παλιά αγορά στην Πλατεία Δημάδη πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ποτέ πια φασισμός», στην οποία κεντρικός εισηγητής ήταν ο Μανώλης Γλέζος. (όλο το άρθρο)


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εποικοδομητικό διάλογο με το υπουργείο Ενέργειας» – Ευχαριστούν την κυβέρνηση που την προηγούμενη εβδομάδα τους έδωσε τις άδειες που ζητούσαν για τα έργα στην Ολυμπιάδα Την απόφαση να μην αποχωρήσει από την Ελλάδα, ανακοίνωσε η καναδική εταιρεία Eldorado Gold δηλώνοντας ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες εξόρυξης χρυσού στα μεταλλεία Κασσάνδρας, (που ΣΥΝΕΙΔΗΣ (όλο το άρθρο)

Αύριο,Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου,οι Αγρινιώτες συμμετέχουν στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»,ακινητοποιούν τα οχήματά τους και παίρνουν μέρος στις δράσεις του Δήμου. Ας μετακινηθούμε χωρίς εισιτήριο στις Γραμμές Μ1 και Μ2 του Αστικού ΚΤΕΛ Α. (όλο το άρθρο)

Με πρωτοβουλία του απερχόμενου προέδρου της ΔΕΥΑΝ Θ.Κοτρωνιά αναμένεται η λογοδοσία των πεπραγμένων της ΔΕΥΑΝ για το διάστημα των προηγούμενων 3. (όλο το άρθρο)

Αλλάζει όλος ο εσωτερικός χώρος του ιστορικού Δημοτικού Κινηματογράφου  «Άνεσις» με μία μεγάλη παρέμβαση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου η μεγάλη αίθουσα να εκσυγχρονιστεί μετά από δεκαετίες. Ήδη έχουν ξηλωθεί όλα τα καθίσματα (500 περίπου) τα οποία θα αντικατασταθούν με καινούργια, ενώ θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις, ώστε το Αγρίνιο να αποκτήσει και το Χειμερινό ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Αγρίνιο: Μεγά (όλο το άρθρο)

Η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού υποδέχεται την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα Super League Novasport, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Emileon. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος