τοπικά

Τακτική γενική συνέλευση για τον ΝΟΜ. Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00’, στις εγκαταστάσεις του Ν. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis, εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε ότι θα αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών – “Η Ευρώπη είναι η καλύτερη ασπίδα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με την ιδιότητα του Τομεάρχη Δυτικής Ελλάδας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, περιόδευσε χθες για δεύτερη ημέρα το νομό (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αγρινίου την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου "Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης" ΚΟΙΠΑ του δήμου Αγρινίου (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης τον αντικαπνιστικό νόμο, πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη στην Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ιωαννιτών κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου, 26-27 Φεβρουρίου 2018, στην Τρίπολη, κυβερνητικοί παράγοντες συναντήθηκαν με φορείς σε κάθε νομό της περιφέρειας, προκειμένου να διατυπωθούν απόψεις που θα συμβάλλουν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας. Οι περισσότεροι των φορέων και των δήμων προσκόμισαν μακρύ κατάλογο (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλαγές στη φορολογία χαρτοσήμου αλλά και συγχωνεύσεις ΔΟΥ σε μεγάλες πόλεις της χώρας προανήγγειλε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, στο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Νομικών. Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη φορολογία χαρτοσήμου είπε ότι: “Πρόκειται για ένα φόρο σχεδόν 90 ετών, για τον οποίο υπάρχουν διαχρονικά πολλές αμφισβητήσεις, και πολλές προστριβές στον [̷ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος