τοπικά

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 59 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή κάνναβης. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

"Oι νόμοι επιτρέπουν στους ντόπιους αγρότες να καλλιεργούν κάνναβη που μπορεί στη συνέχεια να πουληθεί σε φαρμακεία νόμιμα", δήλωσε η οικονομολόγος Evelina Gavrilova (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  H νομιμοποίηση της κάνναβης και η υιοθέτηση νόμων για την ιατρική χρήση της μείωσαν τα περιστατικά βίας στις αμερικανικές Πολιτείες που συνορεύουν με το Μεξικό, καθώς τα καρτέλ ναρκωτικών χάνουν πλέον τον έλεγχο, αν και μετακινούν την δράση τους σε άλλα εγκληματικά πεδία. Τα παραπάνω υποστηρίζει αμερικανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, η νομιμοποίηση της ιατρικής χρήσης της κάνναβης στις (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Περισσότερα από 1,5 εκ. ευρώ έχουν διοχετευθεί στην τοπική οικονομία των Ιωαννίνων, με επίκεντρο την έρευνα που ξεκίνησε με διαχειρίστρια την ισπανική Repsol σε κοινοπραξία με την Energean Oil & Gas, η οποία είναι και η μόνη εταιρεία που παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος