τοπικά

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι από σήμερα η πρώτη χώρα στον κόσμο, όπου η γέννηση παιδιών με τρεις γονείς είναι νόμιμη. Η συζήτηση αφορά πάντα τους βιολογικούς γονείς ενός παιδιού, το οποίο ως εκ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ενα νέο περιστατικό χολέρας διερευνούν οι υγειονομικές αρχές στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς εντοπίστηκε σε νεογνό 13 ημερών που νοσηλεύεται (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Δεν ανήκει στην κατηγορία των τοξινογόνων, το δονάκιο που ανιχνεύτηκε σε νεογνό, άρα δεν πρόκειται για δονάκιο χολέρας» αναφέρει η Διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», με αφορμή δημοσιεύματα. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Από τον εργαστηριακό έλεγχο διαγνώστηκε σηψαιμία και μηνιγγίτιδα» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 20 χρόνια από τώρα, το εργατικό δυναμικό μπορεί να είναι εντελώς μη αναγνωρίσιμο Το 2040, τα μωρά που γεννιούνται αυτή την περίοδο θα είναι στην αρχή της σταδιοδρομίας τους. Η αγορά εργασίας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή σήμερα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο ο γάμος είναι αναγκαστική υπόθεση και μάλιστα πριν τα 18 τους. Μια απόφαση των γονιών με μοιραίες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε ματς των Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων και Παίδων αντίστοιχα ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Γιώργος Κομίνης. Ο πρώτος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Δεν ανήκει στην κατηγορία των τοξινογόνων, το δονάκιο που ανιχνεύτηκε σε νεογνό, άρα δεν πρόκειται για δονάκιο χολέρας" αναφέρει η Διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", με αφορμή συγκεκριμένα δημοσιεύματα. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Κάρλος Καλίκα Φερέρ ξεδιπλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναμνήσεις του από τα παιδικά και νεανικά χρόνια του Ερνέστο Γκεβάρα, πριν γίνει ο Κομαντάντε Τσε. Αφηγείται γλαφυρά τα χρόνια της αθωότητας που έζησαν σαν παιδιά. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρέσβειρα της Ρόδου διετέλεσε ουσιαστικά από το 1985 που επισκέφθηκε πρώτη φορά το νησί και συνεχίζει μέχρι σήμερα, η κα Isolde Moser από την Αυστρία, γόνος επιφανούς οικογενείας της χώρας της και αδελφή της διάσημης Αυστριακής ποιήτριας και συγγραφέως Ingeborg Bachman. Η Ρόδος έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά της, 32 χρόνια τώρα, όπως έχει κερδίσει στις καρδιές εκατομμυρίων επισκεπτών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος