ειδήσεις

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος μετανάστευσης, εσωτερικών υποθέσεων και ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος με τίτλο 'μετανάστες και τζιχάντ, η Ιταλία δεν είναι μόνη» (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Χίλιοι εκατό άνθρωποι διασώθηκαν σε εννέα επιχειρήσεις νότια της Σικελίας, που διεξήχθησαν υπό τον συντονισμό της ιταλικής ακτοφυλακής. Οι μετανάστες επέβαιναν σε εννέα φουσκωτές λέμβους και ένα πλοιάριο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι αρχές της Πορτογαλίας είναι πιθανό να προχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα στην έκδοση μιας 59χρονης γυναίκας που εργαζόταν για λογαριασμό της CIA κατόπιν αιτήματος των αρχών της Ιταλίας, όπου έχει καταδικαστεί ερήμην για την απαγωγή ενός αιγύπτιου ιμάμη, υπό τον όρο ότι θα δικαστεί εκ νέου, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της (όλο το άρθρο)

οικονομία

Εκτεταμένες οικονομικές ανισορροπίες σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαπιστώνει η Κομισιόν, στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας έκθεσής της, για τη δημοσιονομική πορεία των κρατών - μελών. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Βέλγιο σκοπεύει να φιλοξενήσει φέτος, συνολικά, έως 1.200 πρόσφυγες από την Ελλάδα και την Ιταλία, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στο επίπεδο της ΕΕ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο περιθώριο της κυριακάτικης αναμέτρησης της Ιντερ με τη Ρόμα, στο Μιλάνο, για την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, παράγοντες των 'νερατζούρι» (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια η συγκλονιστική προφητεία του Αγαθάγγελου για την Ελλάδα; Αγαθάγγελος υπήρξε Έλληνας μοναχός από την Ρόδο, και έγραψε τις προφητείες του την Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 1279, όταν ήταν 79 ετών, στην Μεσσήνη της Ιταλίας. Οι προφητείες του είχαν χαθεί και βρέθηκαν στο Μιλάνο το 1555, τις οποίες μετέφρασε στα ιταλικά ο μοναχός Ιάκωβος […] Το άρθρο Απίστευτη προφητεία του Αγαθάγγελου γ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Tο 60% των πτήσεων της Alitalia ακυρώθηκαν, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, εξαιτίας απεργίας του προσωπικού της εταιρίας. Τα μέλη των τριών μεγαλύτερων ιταλικών συνδικάτων -Cgil, Cisl και Uil- προχώρησαν σε τετράωρη απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι εγγεγραμμένοι στα λεγόμενα αυτόνομα συνδικάτα επέλεξαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος