ειδήσεις

'Οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής. Ζητούν -με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ- να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Να μην δώσει νέα παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες αποφάσισε η Κυβέρνηση.Έτσι η προθεσμία υποβολής ολοκληρώνεται οριστικά στις 30 Ιουνίου 2017 παρά το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το ζήτημα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΔεν δίνει νέα παράταση για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες των υπόχρεων η κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή είναι η 30η Ιουνίου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Λήγει για τα πολιτικά πρόσωπα την 30η Ιουνίου, η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων «πόθεν έσχες» για το 2015 και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν άσκησε κριτική εις βάρος της Τερέζας Μέι για τα σχόλια που έκανε στη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας ότι οι νόμοι μπορούν να παραβιάζονται αν παρεμποδίζουν τη μάχη κατά της τρομοκρατίας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή το γόρδιο δεσμό της αποκομιδής των απορριμμάτων.   «Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Επίθεση στην ΝΔ εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης από το βήμα της Βουλής, επιρρίπτοντας ευθύνες στην «γαλάζια» παράταξη για την στάση που έχει κρατήσει στο πρόβλημα των τελευταίων ημερών με τα σκουπίδια στους δρόμους.   Ο υπουργός εσωτερικών ανέφερε ότι ακούγονται πληροφορίες που λένε ότι η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στην ΝΔ προσανατολίζεται να ψηφίσει εναντίον της πρότασης για αν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με ομόφωνη απόφαση που εξέδωσε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου κρίθηκαν ένοχοι, όπως και πρωτοδίκως και χωρίς να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά, οι πρωταγωνιστές μιας φρικτής υπόθεσης βιασμού κοριτσιού ηλικίας 7 ετών και συγκεκριμένα η μητέρα, ο παππούς και η θεία του (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος