ειδήσεις

Οριστικό «αντίο» στο ραδιόφωνο FM λέει η Νορβηγία, η πρώτη στον κόσμο χώρα που μέσα στο 2017 θα «κατεβάσει» το δίκτυο των FM και οι ακροατές (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η ΜΚΟ Γιατροί χωρίς Σύνορα (MSF) κατηγορεί την ακτοφυλακή της Λιβύης ότι έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης στη Μεσόγειο στις 23 Μαΐου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Τον πρώτο -και επί μία τριετία- προπονητή του στον Ολυμπιακό, όταν έφυγε από το λιμάνι του Λαυρίου για εκείνο του Πειραιά, το 1977, Τόντορ Βεσελίνοβιτς, θυμήθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο. Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε για τον αείμνηστο Σέρβο, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης και αποκάλυψε τρομερές ιστορίες από τη (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με απόφασή του ο ΕΟΦ προχωρά στην ανάκληση της παρτίδας 1011606 του καλλυντικού προϊόντος ELLADENT gel MED 1, διότι: 1. Μετά από εργαστηριακό έλεγχο του ΕΟΦ βρέθηκε μη κανονικό α) ως προς τα αποτελέσματα του οργανοληπτικού ελέγχου και συγκεκριμένα η γέλη ήταν καφέ χρώμα αντί διαυγούς/υπόλευκου και β) ως προς την περιεκτικότητα της chlorhexidine και. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποιο καλλυντικό αποσύρει ο ΕΟΦ; Με απόφασή του ο ΕΟΦ προχωρά στην ανάκληση της παρτίδας 1011606 του καλλυντικού προϊόντος ELLADENT gel MED 1, διότι: 1. Μετά από εργαστηριακό έλεγχο του ΕΟΦ βρέθηκε μη κανονικό α) ως προς τα αποτελέσματα του οργανοληπτικού ελέγχου και συγκεκριμένα η γέλη ήταν καφέ χρώμα αντί διαυγούς/υπόλευκου και β) ως προς […] Το άρθρο Συναγερμός από ΕΟΦ: Ποιο γνωστό καλλυντ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος