ειδήσεις

Άκρως ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η επιδημία της γρίπης στη Γαλλία, η οποία ξέσπασε πριν από περίπου έναν μήνα και σύμφωνα με τις αρμόδιες (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Το δικαίωμα στην επιβολή «βέτο» στην εξαγορά ευρωπαϊκών επιχειρήσεων από ξένες εταιρείες αξιώνουν Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία, καλώντας τις Βρυξέλλες να αναθεωρήσουν τους υπάρχοντες κανονισμούς. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ  Οι γαλλικές αρχές αγνοούσαν την ύπαρξη του πυρήνα που πραγματοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς της Ισπανίας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ενα όχημα έπεσε το πρωί της Δευτέρας πάνω σε υπόστεγο λεωφορείων στη Μασαλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πεζός, στο 11ο διαμέρισμα, ενώ λίγο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε δύο στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό μιας άλλης, προτού ο οδηγός του συλληφθεί από τις αρχές. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μέτωπο κατά των εξαγορών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων από κινεζικές - κυρίως - εταιρείες συγκροτούν η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία, που (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος