ειδήσεις

Οι μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές των Πέντε Αστέρων Μάρκο Αφρόντε και Μάρκο Τζάννι, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κίνημα που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο (όλο το άρθρο)


Η κινεζική αστυνομία σιδηροδρόμων προχώρησε στις συλλήψεις 622 υπόπτων, ενώ κατάσχεσε 286.000 πυροτεχνήματα και εκρηκτικά διαφόρων ειδών στην. (όλο το άρθρο)

Να αποφύγει τις «απρόσεκτες δηλώσεις» κάλεσαν οι ΗΠΑ την Αλβανία, μετά και την απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα να κάνει πρόταση (όλο το άρθρο)

Περίπου «δέκα τζιχαντιστές» σκοτώθηκαν το Σάββατο στο βορειοανατολικό Μαλί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων, τρεις (όλο το άρθρο)

Ψηφοφορία για την έγκριση απόφασης ανακωχής 30 ημερών στη Συρία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Στόχος της. (όλο το άρθρο)

Η Αϊτή αποφάσισε να ανακαλέσει, αρχικά για δύο μήνες, την άδεια λειτουργίας της οργάνωσης αρωγής Oxfam Great Britain στη χώρα της Καραϊβικής, (όλο το άρθρο)

Την παραίτηση του υπέβαλε ένας βοηθός σερίφη ο οποίος ενώ βρισκόταν στον χώρο του λυκείου Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας κατά τη διάρκεια του (όλο το άρθρο)

Το πρόβλημα της οπλοκατοχής απασχολεί τις ΗΠΑ με αλλεπάλληλες μαζικές δολοφονίες εδώ και πολλά χρόνια. Ομως τώρα οι μαθητές φαίνεται να παίρνουν. (όλο το άρθρο)

Κατά τη διάρκεια του 2017, αρχηγοί κρατών σε όλο τον κόσμο, από τον Τραμπ έως τον Ντουτέρτε, χρησιμοποίησαν κατά κόρον τη ρητορική μίσους, υποβάθμισαν (όλο το άρθρο)

H προεκλογική συμμαχία που προανήγγειλε στην Τουρκία το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους υπερεθνικιστές του (όλο το άρθρο)

Πιθανό σκάνδαλο ξεπλύματος ρωσικού μαύρου χρήματος ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα ενδεχομένως εν γνώσει του υπουργού Οικονομικών (όλο το άρθρο)

Η διπλωματία των ΗΠΑ υποστήριξε την Πέμπτη ότι η Ρωσία έχει «ιδιαίτερη ευθύνη» για τους βομβαρδισμούς που διεξάγονται από το συριακό καθεστώς (όλο το άρθρο)

Η Σλοβακία δεν πρόκειται να επικυρώσει τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών, γνωστοποίησε (όλο το άρθρο)

Διεφθαρμένοι διπλωμάτες, συνεργός αστυνομικός, ναρκωτικά που αντικαταστάθηκαν από αλεύρι: έρευνα με όλα τα χαρακτηριστικά ταινίας κατασκοπείας (όλο το άρθρο)

Οπλισμένος βοηθός σερίφη βρισκόταν στον χώρο του λυκείου Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας κατά τη διάρκεια του μακελειού της 14ης Φεβρουαρίου, όταν (όλο το άρθρο)

Απίστευτο γεγονός συνέβη στη Ρωσία κατά τη διάρκεια ζωντανού προγράμματος τηλεόρασης. Στο στούντιο, ο παρουσιαστής του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος