ειδήσεις

Στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να είμαστε σε αυξημένη υγειονομική ετοιμότητα ως χώρα -απέναντι στην αναμενόμενη εποχική γρίπη- καθώς κάθε χρόνο (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο διάσημος επιστήμονας ελπίζει ότι, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στους πάντες να διαβάσουν τη διδακτορική εργασία του, θα εμπνεύσει και άλλους επιστήμονες να μοιρασθούν το έργο τους (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Όσοι λατρεύετε τη ζάχαρη τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα αφού μοριακοί βιολόγοι στο Βέλγιο ανακάλυψαν ότι τα σάκχαρα διεγείρουν την ανάπτυξη του όγκου. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες κατάφεραν και. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» Δεν τεκμηριώνεται η εμφάνιση χολέρας στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», σύμφωνα με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί πια να «κατεβάσει» και να διαβάσει τη διδακτορική διατριβή που έγραψε το 1966 ένας 24χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής του Κέιμπριτζ, ο οποίος έμελε να γίνει ο πιο διάσημος επιστήμονας του κόσμου. Το αν θα καταλάβει όμως τι έλεγε ο Στίβεν Χόκινγκ, είναι ένα άλλο θέμα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος