ειδήσεις

Το κυριότερο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP), ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα προσβάλει την απόφαση (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το τουρκικό ανώτατο διοικητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του κυριότερου κόμματος της αντιπολίτευσης με την οποία ζητούσε την ακύρωση μιας απόφασης που είχε λάβει η εκλογική αρχή και η οποία καταγγέλλεται ως πιθανή πηγή νοθείας κατά το δημοψήφισμα (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΤΙΣ 9 ΠΜ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΣτον απόηχο των εξελίξεων στην Τουρκία μετά και το δημοψήφισμα συνεδριάζει αύριο στις 9 το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στον απόηχο των εξελίξεων στην Τουρκία μετά και το δημοψήφισμα συνεδριάζει αύριο στις 9 το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης  θα βρεθούν οι προκλήσεις από τη γείτονα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση 110 τοπικών φορέων (Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών, εταιρίες, επιχειρηματίες, κ.λπ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 71 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους, προχώρησε η τουρκική πολεμική αεροπορία, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις, η διαδικασία αναχαίτισής τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στο Μαξίμου, με την ατζέντα να είναι τόσο σοβαρή, ώστε ο Α/ΓΕΕΘΑ να αναβάλλει το ταξίδι του στο εξωτερικό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση των 110 τοπικών φορέων και κάτοικων της Χίου που ζητούσαν να ακυρωθεί η από 8 Ιανουαρίου 2016 υπουργική απόφαση που προβλέπει την εγκατάσταση hot spot στο παλαιό εργοστάσιο της ΒΙ.ΑΛ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ρεσιτάλ προκλητικότητας έδωσε η Άγκυρα στο Αιγαίο προβαίνοντας με τα αεροσκάφη της σε μαζικές παραβιάσεις σαν να ήθελε να.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του Αιγαίου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝΓια τυπικούς λόγους το Δ΄ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση των 110 τοπικών φορέων και κάτοικων της Χίου που  ζητούσαν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία του hot spot στην περιοχή Χαλκειός και συγκεκριμένα στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΑΛ. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι εργαζόμενοι στην Alitalia απέρριψαν το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας με ειδικό δημοψήφισμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από επιδρομές που εξαπέλυσε η τουρκική Αεροπορία εναντίον θέσεων των κουρδικών πολιτοφυλακών στη Συρία. Στο Ιράκ, ο τουρκικός στρατός διεξήγαγε επιδρομή εναντίον οργανώσεων που συνδέονται με το PKK και σκότωσε έξι μέλη των κουρδικών δυνάμεων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι στην Alitalia απέρριψαν το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας, με ειδικό δημοψήφισμα το οποίο πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Η καταμέτρηση βρίσκεται στην τελική της φάση, αλλά το «όχι» έχει ήδη ξεπεράσει το 50%. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στη χώρα μας θα παραμείνουν οι τρεις Τούρκοι αξιωματικοί που εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι παρά τις πιέσεις της τουρκικής πλευράς. Τι εισηγήθηκε η εισαγγελέας για το νέο αίτημα των τουρκικών αρχών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών θα βρεθούν οι τρεις από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς -που μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο, εισήλθαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο- προκειμένου να εξεταστεί το νέο αίτημα έκδοσης που έχουν υποβάλει οι τουρκικές Αρχές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 71 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους, προχώρησε σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις, η διαδικασία αναχαίτισής τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 71 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους, προχώρησε η τουρκική πολεμική αεροπορία, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις, η διαδικασία αναχαίτισης τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών θα βρεθούν και πάλι σήμερα, Τρίτη, οι τρεις από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς -που μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα, τον περασμένο Ιούλιο, εισήλθαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο- προκειμένου να εξεταστεί το νέο αίτημα έκδοσης που έχουν υποβάλει οι τουρκικές Αρχές. Το Συμβούλιο Εφετών καλείται να κρίνει δεύτερο αίτημα που […] The post Στο Συμβούλι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος