ειδήσεις

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας, καθώς σημειώνεται αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης παραμένει η χώρα, σύμφωνα με τη νέα εβδομαδιαία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, από την οποία προκύπτει ότι από τις 12 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, άλλοι 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από επιπλοκές της γρίπης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ Επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε έξαρση η γρίπη

22-2-2018 9:29 PM | thessalianews | σχετικά νέα

Απειλητικό αρχίζει να υψώνεται το κύμα της εποχικής γρίπης στη χώρα. Σύμφωνα με τη σημερινή επιδημιολογική έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 51 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) λογω επιπλοκών που εμφάνισαν μετά τη νόσησή τους με εποχική γρίπη, κυρίως από την αρχή του χρόνου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος