ειδήσεις

Πριν από περίπου μία δεκαετία, μία ανώνυμη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του «Χαμόγελο του Παιδιού»: Αφορούσε ένα 11χρονο κορίτσι από περιοχή (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Την πολιτική αλλαγή το 2017 ως προϋπόθεση για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας πως η χώρα (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ»«Η Ελλάδα παράγοντας σταθερότητας, συνεργασίας και ανάπτυξης το 2017», είναι ο τίτλος του άρθρου του Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια έκδοση του Economist «Ο Κόσμος το 2017», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά με την εφημερίδα «Αγορά». Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας για το οικονομικό έτος 2017 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας 2017 περιλαμβάνει έργα και μελέτες… Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας είχε εγκρίνει . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Β Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου – ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ – Trolls Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμονων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουριου ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017!! Το 2ο Δημοτικο Σχολειο θα συμμετέχει με ενα SUPER πολυχρωμο πρωτότυπο θεμα : ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ- TROLLS!! 19 /2 ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ 12.ΟΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 26/2 Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !! Inside Bar | . (όλο το άρθρο)

τοπικά

  Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, τόσο πιο συγκεκριμένα και αρνητικά είναι τα νέα για τις φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Το 2016 τα κρουαζιερόπλοια που ήρθαν στο κεντρικό λιμάνι ήταν 19 ενώ το 2015 ήταν 22. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σειρά προλήψεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ - Παρακάτω θα δείτε όλες τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Με ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος