ειδήσεις

Στη διαδικασία προπαρασκευής των μηχανημάτων ρίψης αλατιού σε συνδυασμό με τις πολικές θερμοκρασίες, απέδωσε τα προβλήματα στους δρόμους της (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τι υποστηρίζει μια νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα Αν κανείς θέλει να πηγαίνει λιγότερες φορές στην τουαλέτα για να ουρήσει μέσα στη νύχτα, καλά θα κάνει να περιορίσει το αλάτι που (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ»«Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι “δεν ψηφίζει εργασιακό μεσαίωνα” θα μπορούσε να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών, αφού αυτόν τον μεσαίωνα εφαρμόζει εδώ και δυο χρόνια ως κυβέρνηση». Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού από την παρουσία του Μάκη Χάβου στην ομάδα και ετοιμάζονται να του προτείνουν συνεργασία και για την επόμενη σεζόν. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Μήτσος είχε το σπίτι του πάνω από το εστιατόριο του, με μόνη παρέα το αγαπημένο του ζώο.Ένα σκύλο που τον ονόμαζε ”Σταύρο”. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο χρόνος, όπως και ο χώρος, είναι έννοιες σχετικές, είπε ο μεγάλος Άλμπερτ Αϊνστάιν. Χάρη στα πιο ακριβή ατομικά ρολόγια που διαθέτουμε, διεθνής ερευνητική ομάδα υπολογίζει τώρα με εντυπωσιακή ακρίβεια πώς ο χρόνος κυλά με διαφορετικό ρυθμό στο Λονδίνο και το Παρίσι. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος