ειδήσεις

Ουσιαστικότερα μέτρα αποτροπής των ληστειών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι νέες μέθοδοι των εγκληματιών, ζητεί η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ζητούνται

22-8-2017 8:00 AM | elthraki | σχετικά νέα

Άμεση πρόσληψη ΤΕΧΝΙΚΩΝ  και ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ των παρακάτω ειδικοτήτων  για εργασία στην Αλεξανδρούπολη. Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικός Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Τεχνίτη Μηχανικών Εγκαταστάσεων Τεχνίτη Υγρών και Αέριων Καυσίμων Τεχνίτη Ψυκτικών Εγκαταστάσεων Αρχιτεχνίτη Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγο 1ης ομάδας Α’ Ειδικότητας Αποστολή βιογραφικών στο hr@icon (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφάσισε να οδηγήσει σε ένα άλλο επίπεδο την πλατφόρμα εξ αποστάσεως μαθημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (e-learning) που υλοποιεί. Με την επωνυμία YouGoCulture, οργανώνει εικονικές επισκέψεις σε αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Πέρασε, ως φαίνεται, ο κίνδυνος για το χωριό Ροδινά, στην Ηλεία και η πυρκαγιά αυτήν την ώρα μαίνεται σε δύσβατη περιοχή μέσα σε χαράδρα. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η φωτιά κατεύθυνθηκε απειλητικά προς τα Ροδινά, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος να ζητήσει την εκκένωση του οικισμού. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος