ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, αναμένεται να πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελούμενων του προγράμματος voucher 29-64. Τα χρήματα θα διατεθούν σε συνολικά 23. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Σε διευκρίνηση σχετικά με τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα για την πρόσληψη 305 Εργασιακών Συμβούλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) από τον ΟΑΕΔ προχώρησε ο Οργανισμός. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018Περίπου 500 εκατ. ευρώ πάνω από τις προβλέψεις του προσχεδίου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπερπλεόνασμα που «βλέπουν» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρά τη δραματική καθίζηση στα καθαρά έσοδα, που αποτυπώθηκε και στα στοιχεία του Σεπτεμβρίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το έργο της Αξιολόγησης των Δομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Επικαιροποίησης του Οργανισμού και της Ανάπτυξης των Περιγραμμάτων Θέσεων Εργασίας, ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία με το σκεπτικό που ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 29-06-2017, ότι δηλαδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν την τεχνογνωσία να υποστηρίξουν αυτό το έργο. Δύο μήνες [. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας, στον οποίο η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή. Φέτος αυτό θα συμβεί στις 29 Οκτωβρίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μία εβδομάδα αργότερα, σε σχέση με τον προηγούμενο προγραμματισμό, θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League. Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποιεί ότι η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου, αντί για τις 22/10. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος