ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Το Google Earth, η εφαρμογή της Google που μας επιτρέπει να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται πού στον πλανήτη θεωρητικά έχει καλύψει το σύνολο της Γης και έχει φωτογραφήσει σχεδόν κάθε γωνιά της. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια σημεία του πλανήτη, στα οποία «έπεσε μαύρο» στο Google Earth, με αποτέλεσμα στη θέση τους να εμφανίζει, αντί για την εικόνα του, κενό ή παραμορφωμένα σχήματα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ποια ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους Έλληνες το 2017; Απαντήσεις δίνει και φέτος η Google, η οποία δημοσίευσε τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησης της. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

H Google συλλέγει δεδομένα αναζήτησης για τις στιγμές διασημοτήτων που χαρακτήρισαν την ποπ κουλτούρα του 2017 και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συναρπαστικά και περίεργα. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι τα κορυφαία διαζύγια και οι χωρισμοί για το 2017 καθώς τα αποτελέσματα είναι πραγματικά αναπάντεχα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Η Μπέλα Χαντίντ τράβηξε τα βλέμματα στον αγώνα των Νικς με τους Λέικερς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπλουζάκι με ένα απλό τζιν. Μπέλα ΧαντίντΝΒΑΝικςΛέικερςHas video: Exclude from popular: 0. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος