ειδήσεις

Το συγκλονιστικό έργο του Σαρτρ «Κεκλεισμένων των Θυρών» θα παρουσιαστεί στο θέατρο ΠΚ σκηνοθετημένο από την Μαργαρίτα Αμαραντίδη. Η ιλαρή τραγωδία «Κεκλεισμένων των Θυρών» (Huis Clos) του Ζαν Πωλ Σαρτρ,. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Τρεις ξεχωριστές παραστάσεις τον Μάιο, από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Politheatro   Με τρεις εξαιρετικές παραστάσεις υποδέχεται τον Μάιο το Δημοτικό Θέατρο Ιωαννίνων, καλωσορίζοντας την… Θεατρική Άνοιξη 2017. Στο πλαίσιο των συνεργασιών και της εξωστρέφειας το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, παρουσιάζει από τις 5 έως και τις 14 Μαΐου, τρία ξεχωριστά έργα στο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Βλέποντας την πολυσυζητημένη παράσταση, με την συγκινησιακή φόρτιση που διέκρινε τους περισσότερους θεατές, είμαι σίγουρη πως θα εξακολουθήσει να παίζεται για πολύ ακόμη. Πολλοί τραγουδούσαν με τους ηθοποιούς την «Διεθνή»,. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΘΕΑΤΡΟ Η Λυδία Φωτοπούλου πρωταγωνιστεί στο έργο του αιρετικού Πολωνού συγγραφέα Βίτολντ Γκομπρόβιτς, «Οπερέττα», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου. Ενα έργο για τα πλαστά πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά πρότυπα, για την υπεροχή της απλότητας και της «γύμνιας». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος