ειδήσεις

Μεγάλη κινητοποιήση προετοιμάζουν για το Σάββατο οι εργαζόμενοι των σουπερ μάρκετ Καρυπίδης που βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, απλήρωτοι για έναν χρόνο, χωρίς να έχουν λάβει το δώρο Χριστουγέννων και με τον εργοδότη να προβαίνει σε  πρακτικές που κινούνται πέραν των ορίων της νομιμότητας, κλείνοντας ακόμη και καταστήματα. Γράφει η Σταυρούλα Πουλημένη για το stokokkino. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Εργατικά συνδικάτα, Λαϊκές Επιτροπές, Σύλλογοι Γονέων και Γυναικών διαδήλωσαν την αποφασιστική αλληλεγγύη των εργαζομένων στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους το πρωί του Σαββάτου 21 Γενάρη στη.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε δεκαήμερο ενημέρωσης γονιών και εργαζομένων για τις εξελίξεις στην Ειδική Αγωγή, καθώς και αγωνιστικών παρεμβάσεων σε ιδιωτικά κέντρα, προκειμένου να παρεμποδιστούν αντεργατικές κινήσεις της.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εγκρίθηκε σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένων που έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, με μπόνους ύψους 15.000 ευρώ για τον καθένα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Υποχρεωτικά θα πληρώνουν τις εισφορές όσοι αποκτούν 3ο εργοδότη – «Θα την πληρώσουν και πάλι οι εργαζόμενοι» λένε οι λογιστές των Ιωαννίνων   Ολόκληρες τις εισφορές (26,95% για σύνταξη + ασθένεια και 37,95% όσοι  έχουν υποχρεωτικές «καλύψεις» για επικουρική + εφάπαξ) θα κληθούν να καταβάλουν για το εισόδημα που αποκτούν από «μπλοκάκι» οι μισθωτοί οι οποίοι απασχολούνται παράλληλα ως «ελεύθεροι επα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας καταδικάζει τη συνδικαλιστική απόλυση της συναδέλφισσας και μέλους του συλλόγου Χρυσούλας Τασολάμπρου και καλεί όλες τις εργαζόμενες να δώσουν αγωνιστικό παρόν την ημέρα που εκδικάζεται η αγωγή της , την Παρασκευή 27-1-2017 στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 10 π. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τον κύκλο κοπής της καθιερωμένης βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του δήμου Καβάλας άρχισε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα την περασμένη Παρασκευή στις Κρηνίδες και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την τρέχουσα εβδομάδα. Η αρμόδια Ευαγγελία Δρακονάκη διευκρίνισε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ότι τα ΚΑΠΗ λειτουργούν υποδειγματικά, εάν ληφθούν υπόψη οι επικρατούσες συνθήκες, αφού αρκετοί εργαζόμενοι έχουν [R (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέες πληροφορίες για τη συνάντηση εργολάβων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος με την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ένα χρόνο πριν από το χτύπημα εναντίον του ΠΑΜΕ, προσκόμισε χθες στην έδρα ο μάρτυρας Μύρων Σημαντήρης, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου και εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας στη Ζώνη. Γράφει η Αφροδίτη Τζιαντζή για την Εφημερίδα των (όλο το άρθρο)

πολιτική

Της Μαρίας Ξιφαρά Πληθαίνουν τα κρούσματα αντιδημοκρατικών πρακτικών σε αρχαιρεσίες συνδικάτων με την επίκληση στο ν. 1264/82 για την κατανομή των εδρών, με στόχο τον αποκλεισμό ταξικών δυνάμεων από τα διοικητικά συμβούλια και την παραχάραξη των αποτελεσμάτων και της βούλησης των εργαζόμενων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μία ακόμα τραγωδία «χτύπησε» την Κεντρική Ιταλία μετά τους ισχυρούς σεισμούς και τη χιονοστιβάδα που έθαψε ζωντανούς ενοίκους και εργαζόμενους του ξενοδοχείου Rigopiano.Τις πρωινές ώρες ένα ελικόπτερο που μετέφερε ιατρικό προσωπικό και διασώστες για να βοηθήσουν έναν σκιέρ, ο οποίος τραυματίστηκε, κατέπεσε στο Αμπρούτζο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

MEDIA  Την κήρυξη προειδοποιητικών στάσεων εργασίας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, από τις από 00:00 έως τις 04:00. Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής Τύπου διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, την άμε (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος