ειδήσεις

«Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε με έναν οργανισμό που έχει το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω» τόνισε από τις ΗΠΑ ο υπουργός Οικονομικών (όλο το άρθρο)


Ο 42χρονος κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω, τον Μάρτιο του 2015 στον Κορυδαλλό, να επιβιβάζει ένα 13χρονο αγόρι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν (όλο το άρθρο)

«Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής και πολιτικής αναταραχής, η χώρα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την αποδέσμευσή της από τα μνημόνια» (όλο το άρθρο)

«Αναπτύσσει διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα με απολύτως νόμιμο τρόπο και ως εκ τούτου δεν έχει καμία φορολογική υποχρέωση στην Ελλάδα» (όλο το άρθρο)

«Ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου» (όλο το άρθρο)

Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων απαρίθμησε τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα χρονιά (όλο το άρθρο)

Από την Χιλή, στην οποία βρίσκεται, ο Πάπας Φραγκίσκος καλεί σε σεβασμό των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων (όλο το άρθρο)

Ως ποσό επιχορήγησης ορίζεται το 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 500 ευρώ μηνιαίως (όλο το άρθρο)

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «ανέβασε» ένα παλιό χάρτη στα γαλλικά για να υποστηρίξει τη λύση που προτείνει για το θέμα της ονομασίας (όλο το άρθρο)

Το πολυνομοσχέδιο, το Μακεδονικό και την παραίτηση Ζουράρη κλήθηκε να σχολιάσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος σε πρωινό πάνελ του ΣΚΑΙ αλλά δέχθηκε απρόκλητη επίθεση κατά της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ από τον Π. Καψή, η οποία φυσικά δεν έμεινε αναπάντητη. (όλο το άρθρο)

«Πρώτη η Ελλάδα στην απορροφητικότητα την περίοδο 2007-2013, θα πάει ακόμη καλύτερα την περίοδο 2014-2020», τόνισε η Επίτροπος Κ. Κρέτσου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (όλο το άρθρο)

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο προσφυγικό, την κατάσταση στη Συρία, το Κυπριακό και τις δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας. (όλο το άρθρο)

«Χρειαζόμαστε περισσότερη λεπτομερή ανάλυση πριν προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή», δήλωσε μία από τις πηγές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (όλο το άρθρο)

Η παράταση δώθηκε μετά από σχετική εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος