ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Τα βέλη τους κατά της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, εκτόξευσαν οι τέσσερις συνυποψήφιοί της για τη γαλλική προεδρία (Εμανουέλ Μακρόν, Φρανσουά Φιγιόν, Ζαν-Λικ Μελανσόν και Μπενουά Αμόν), κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η πτώση της Ράκας, της "πρωτεύουσας" του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία που από την Τρίτη ελέγχεται από τη συμμαχία των Κούρδων και Αράβων μαχητών η οποία στηρίζεται από τις ΗΠΑ, είναι μια "θαυμάσια είδηση", σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Να δώσει στις δυνάμεις επιβολής του νόμου τα μέσα προκειμένου να είναι "αποτελεσματικότερες", ιδίως με τη σύσταση μιας "αστυνομίας για την ασφάλεια της καθημερινότητας", δεσμεύθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ενώπιον των 500 πιο υψηλόβαθμων αξιωματικών της αστυνομίας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δύο γάλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν στα μάτια την αιτία -ή μία από τις αιτίες- της δυσλεξίας και αισιοδοξούν ότι η ανακάλυψή τους θα βοηθήσει στη θεραπεία μερικών τουλάχιστον δυσλεκτικών ανθρώπων. Ήδη δοκίμασαν μια «μαγική λάμπα» με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος