ειδήσεις

Σε μπαράζ διακοπών ηλεκτροδότησης για τους κακοπληρωτές και όσους χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ χωρίς να υπάγονται σε κάποιο από τα προγράμματα διακανονισμών ληξιπρόθεσμων οφειλών θα προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα η ΔΕΗ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Έντονα επικριτικός απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το μεταναστευτικό κύμα, δεν είναι έκτακτες, (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το νέο βαλλιστικό σύστημα, εμβέλειας 1.000 χιλιομέτρων, προκαλεί “πονοκέφαλο” στις Ελληνικές Ε. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, περισσότεροι από 1.000 εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, με αίτημα να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το μισθολόγιο τους. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Θα επιλεγεί στρατηγικός εταίρος ώστε να αξιοποιηθούν για την παραγωγή ηλεκτρισμού τα πεδία σε Λέσβο, Νίσυρο, Μήλο και Μέθανα Στοίχημα για τη ΔΕΗ αποτελεί η επανεκκίνηση της «πονεμένης» από το παρελθόν ιστορίας των γεωθερμικών .. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού τραυματίσθηκε στο κεφάλι από συντρίμμια που είχαν παρασύρει οι θυελλώδεις άνεμοι της καταιγίδας Ντόρις, που πλήττει τη Βρετανία και την Ιρλανδία, προκαλώντας χάος στις μεταφορές και αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Η κρίση έχει τελειώσει μόνο για τους κρατικοδίαιτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφημερίδα «Ειδήσεις» και τον Δημήτρη Τάκη, ειρωνευόμενος τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι οποίοι -μετά το τελευταίο Eurogroup- αποπροσανατολίζουν τον κόσμο δηλώνοντας ότι ήρθε το τέλος της κρίσης. «Ήταν ένας θρίαμβος για όσους παρακολουθούν αποκλειστικά ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος