ειδήσεις

Κατά 21.037 ή 28,1% αυξήθηκαν οι συμβασιούχοι του Δημοσίου μέσα σε επτά μήνες (Αύγουστος 2016 - Φεβρουάριος 2017) σημειώνοντας ρεκόρ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Περιστερίου. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ The post Πρόσληψη χειριστή μηχανήματος στο Δ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πάνω από το 40% των εταιρειών είναι σε τροχιά προσλήψεων έως το τέλος του 2017, σύμφωνα με έρευνα της ALBA, ενώ το 47.3% σκέφτεται να δώσει αυξήσεις έως 3% το επόμενο εξάμηνο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συγκέντρωση, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιούλη το Σωματείο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ασπροπύργου και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας, που συνεδρίασε με θέμα τις απολύσεις των 38 συμβασιούχων. Παρεμβαίνοντας στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο η Ελένη Χόνδρου, πρόεδρος του (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), του Ν.Π. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων, με αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων τους, καταθέτουν τα αιτήματα τους για μόνιμες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας, ενώ έχουν συνάψει για το μεσοδιάστημα νέες συμβάσεις εργασίας μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων του αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Αυτήν την εικόνα περιγράφει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην «RealNe (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της. Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ. Το σχέδιο νόμου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, με τα κόμματα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ). Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως η προστασία των θέσεων εργασίας στον κλάδο αποτελεί βασικό στόχο του Υπουργείου. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, όπως και οι  συμβασιούχοι, οι οποίοι ζητούν από το αρμόδιο υπουργείο τη μονιμοποίησή τους (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν θα μπορούν πλέον οι Γάλλοι πολιτικοί να προσλαμβάνουν μέλη της οικογένειάς τους, συζύγους ή παιδιά, στα βουλευτικά τους γραφεία (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι Γάλλοι πολιτικοί δεν θα μπορούν πλέον να προσλαμβάνουν μέλη της οικογένειάς τους, συζύγους ή παιδιά, στα βουλευτικά τους γραφεία, στο πλαίσιο των κανόνων που υιοθετήθηκαν ως απάντηση στο σκάνδαλο αργομισθίας της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δύο… «δεν», περιλαμβάνει η «γραμμή» της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ, όπως συνοπτικά την περιέγραψε ο αρμόδιος Τομεάρχης, Μάκης Βορίδης, μιλώντας σήμερα στη δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στις Επιτροπές. Επικαλέστηκε την υφιστάμενη οικονομική συγκυρία για τη στάση του κόμματός του να πει «όχι» στην ψήφιση άρθρων που αφορούν το προσωπικό των ΟΤΑ, ωστόσο δέχθηκε The (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη στάση της απέναντι στο Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στη δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου για τους ΟΤΑ στις Επιτροπές. Ο κ Σκουρλέτης κατέστησε σαφές ότι από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου «δεν ανατρέπεται το 1 προς 4», δηλαδή οι περιορισμοί στις προσλήψεις The post Πολυνομοσχέδιο (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος