ειδήσεις

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνου Σαργιώτη αναμένεται να απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι σε σκέλος της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον - εκλιπόντα με δραματικό τρόπο - εκδότη της «Ακρόπολις» Παναγιώτη Μαυρίκο∙ πρόκειται για το σκέλος της ανάθεσης διαφημιστικών πακέτων σε έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες συμφερόντων του Μαυρίκου. Ο δικαστικός λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση έχει αποστείλει (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Λύπη για την έλλειψη προόδου στις προσπάθειες που γίνονται στον κόσμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς εκφράζει η Διεθνής Διαφάνεια, καθώς, όπως διαπιστώνει, τα τελευταία έξι χρόνια δεν υπήρξε σχεδόν καμία πρόοδος σε πολλές χώρες. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΠΑΟ επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Λετονίας Ilmars Rimsevic λέγεται ότι δέχτηκε δωροδοκίες και βρίσκεται υπό κράτηση. Η κυβέρνηση της Λετονίας προσπαθεί να ηρεμήσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κατάθεση που διήρκησε περίπου τρεις ώρες έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο φερόμενος ως μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος, (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μια μαύρη ημέρα στην ιστορία της Βέροιας. Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας, κατέβασε ρολά και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το μαύρο - άσπρο προσπαθεί για μια ακόμη φορά να κάνει το υπουργείο Εργασίας όσον αφορά τα χαράτσια στους ελεύθερους επαγγελματίες, υποστηρίζοντας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το CNN ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αυξάνουν τη στρατιωτική παρουσία της στη Μαύρη Θάλασσα για [.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Για δωροδοκία διώκεται ο κεντρικός τραπεζίτης της Λετονίας Ίλμαρς Ρίμσεβικς, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, ανακοίνωσε η υπηρεσία καταπολέμης της διαφθοράς της χώρας της Βαλτικής. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στη σύλληψη του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Λετονίας Ίλμαρς Ρίμσεβικς προχώρησε η υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Λετονού πρωθυπουργού. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος