ειδήσεις

Ένα βίντεο που σοκάρει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρω του Διαδικτύου. Ενας άνδρας ο οποίος αρνείται να δεχτεί ότι η γυναίκα του τον χώρισε, την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά λίγη ώρα αφού είχαν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Διευκρινίσεις επιχείρησε να δώσει ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μετά το θόρυβο που προκάλεσαν δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με τις οποίες ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, δηλαδή ακόμα και τον Ιανουάριο του 2015, όταν ήταν ακόμα στο τιμόνι της ΔΗΜΑΡ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Διευκρινίσεις επιχείρησε να δώσει ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό (όλο το άρθρο)

blogs

Πότε θα καταβληθούν τα εφάπαξ του Δημοσίου; Μειώσεις ακόμα και 22% θα σημειωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα εφάπαξ τα οποία θα καταβληθούν το 2017,στο πλαίσιο αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Παράγοντες της κοινωνικής ασφάλισης εστιάζουν στον κίνδυνο να μην απορροφηθούν έγκαιρα τα κονδύλια, τα οποία είναι διαθέσιμα και τονίζουν, πως θα χρειαστεί να επιστραφούν τα […] Το άρθρο Π (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΦωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε ισόγειο διαμέρισμα στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Εξαιρετική επιτυχία» χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Eurogroup, λόγω των αντιμέτρων, ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή την Παρασκευή, σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έβαλε στο στόχαστρό του τον πρόεδρο της ΝΔ: «Πού είναι ο κ. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποιες οι απίστευτες δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ; Να μας τρολάρει φαίνεται πως ήθελε ο Φώτης Κουβέλης και για αυτό σε δήλωση του στο ραδιόφωνο του Action24 είπε πως στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Με λίγα λόγια ψήφισε το κόμμα του κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν, παραποιώντας δηλώσεις του ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εντύπωση προκαλούν τα σχόλια του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος