ειδήσεις

«Ανοίγει» στις 30 Ιανουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή των ενδιαφερομένων Μεταδιδακτορικών Ερευνητών στο σχετικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) που αφορά στη χρηματική τους ενίσχυση για την υλοποίηση έργων έρευνας και καινοτομίας. Ο κάθε ερευνητής θα λαμβάνει μηνιαία αποζημίωση από 1. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Την ευθύνη και την αδιαλλαξία της Τουρκίας στην επίλυση του Κυπριακού καταδεικνύει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο γερμανικό ειδησεογραφικό Πρακτορείο DPA. «Αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα, τότε θα πρέπει καταργήσουμε τις αιτίες του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H εικόνα στην Πλατεία Δασκαλογιάννη ασυνήθιστη. Πάνω στο δέντρο που βρίσκεται διπλα από την Περιφέρεια Κρήτης μια καρφιτσωμένη κλήση αναζητούσε τον κάτοχο της!Τι ακριβώς είχε συμβεί; Λίγο νωρίτερα το συνεργείο της δημοτικής αστυνομίας είχε μοιράσει κλήσεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες επί της πλατείας και προφανώς (επειδή αδυνατώ να φανταστώ πως την κλήση την τοποθέτησαν εκεί οι δημο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Η εικόνα στην Πλατεία Δασκαλογιάννη ασυνήθιστη. Πάνω στο δέντρο που βρίσκεται διπλα από την Περιφέρεια Κρήτης μια καρφιτσωμένη κλήση αναζητούσε τον κάτοχο της! Τι ακριβώς είχε συμβεί; Λίγο νωρίτερα το συνεργείο της δημοτικής αστυνομίας είχε μοιράσει κλήσεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες επί της πλατείας και προφανώς (επειδή αδυνατώ να φανταστώ πως την κλήση την τοποθέτησαν εκε (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος