ειδήσεις

Επαναχρησιμοποίηση τώρα! Βρείτε ένα παλιό πουλόβερ που δεν φοράτε πια και φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα ζευγάρι γάντια, αντί να αγοράσετε (όλο το άρθρο)


Τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης προσφύγων στη Χίο σχολιάζει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Guardian.  . (όλο το άρθρο)

Με ελάχιστο αποτύπωμα άνθρακα, αυτό το σπίτι από μπαμπού, είναι μια κατασκευή εμπνευσμένη από το Feng Shui και χρησιμοποιεί υπόγεια ύδατα για φυσική ψύξη. . (όλο το άρθρο)

Ηγετική φυσιογνωμία της πρώτης και δεύτερης ιντιφάντα, ο Μαργουάν Μπαργκουτί βρίσκεται στις ισραηλινές φυλακές από το 2002, ενώ έχει καταδικαστεί σε πεντάκις ισόβια κάθειρξη για τρομοκρατία. Ηγετικό, επίσης, μέλος του Τανζίμ, ένοπλου τμήματος της Φατάχ. (όλο το άρθρο)

«Ένας είναι ο Φάραγγας, τα άλλα είναι φαράγγια», λένε οι ντόπιοι για το φαράγγι της Σαμαριάς. Τα 18 χιλιόμετρα συνολικής διαδρομής το καθιστούν το μεγαλύτερο σε μήκος φαράγγι της Ευρώπης ενώ η σπάνια χλωρίδα και πανίδα που το χαρακτηρίζει είναι ο φυσικός «πλούτος» για τον οποίο έχει πλέον ανακηρυχθεί εθνικός δρυμός. (όλο το άρθρο)

Η σπατάλη φαγητού είναι από τα συχνότερα προβλήματα του σημερινού διατροφικού συστήματος. Πετώντας φαγητό στα σκουπίδια, πετάμε και τους πόρους που χρειάστηκαν για να παραχθεί. (όλο το άρθρο)

Το πιο απειλούμενο είδος άγριας πανίδας της χώρας μας, τον Ασπροπάρη, θέλουν να προστατεύσουν μαθητές της Ροδόπης από τα δηλητηριασμένα δολώματα που τοποθετούνται παράνομα στην ύπαιθρο (όλο το άρθρο)

Ποια μέρη της Αθήνας θεωρείς δροσερά; Δώσε μας 3 λεπτά από τον χρόνο σου και βοήθησέ μας να φτιάξουμε τον χάρτη της cool Αθήνας. Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το WWF Ελλάς προσπαθεί να δημιουργήσει έναν χάρτη δροσερών σημείων της Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των πολιτών. (όλο το άρθρο)

Τι υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία ο 61χρονος παιδοκτόνος (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος