ειδήσεις

Επαναχρησιμοποίηση τώρα! Βρείτε ένα παλιό πουλόβερ που δεν φοράτε πια και φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα ζευγάρι γάντια, αντί να αγοράσετε (όλο το άρθρο)


Τα σχολεία αποφάσισαν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση και μέσα από ανοιχτό διάλογο με τους γονείς, επεξεργάστηκαν ιδέες για ένα μεσημεριανό χωρίς συσκευασίες (όλο το άρθρο)

Όμως, αυτές οι επιθέσεις ξεκινάνε με την ίδρυση της ΕΑΣ και περιλαμβάνουν από απειλές έως δολοφονικές απόπειρες, με τοποθέτηση χειροβομβίδας κάτω από αυτοκίνητο μελών της (όλο το άρθρο)

Ο Δήμος Λάρισας καταδικάζει τη νέα ρατσιστική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο σχολείο του Περάματος  τονίζοντας πως η επίθεση αυτή "επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τον ναζιστικό και εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης" (όλο το άρθρο)

Το περασμένο καλοκαίρι έδωσε την τελευταία του παράσταση στο Ηρώδειο  με τον Αμύντα του Γεωργίου Μόρμορη με το κοινό να τον αποθεώνει. Σήμερα το πρωί , ο σπουδαίος σκηνοθέτης έφυγε από το ζωή, σε ηλικία 77 ετών. (όλο το άρθρο)

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας, δείχνει τη νέα  Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ύφος (όλο το άρθρο)

Γιατί να είναι παράξενο που ένας νεόπλουτος ή ένας απαίδευτος προσπαθεί να αλλάξει την πραγματική εικόνα του, όταν άλλοι μεγαλοσχήμονες υπόκεινται στην ίδια αδυναμία (όλο το άρθρο)

Ο Τραμπ απελευθέρωσε μια οργή που έχει πολλά αντικείμενα και πολλές αιτίες. Η οικονομική ερήμωση και η απογοήτευση, η απώλεια της ελπίδας μπροστά σε ένα οικονομικό μέλλον και σε οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς χειρισμούς που αποδεκατίζουν ολόκληρες κοινότητες, είναι σίγουρα σημαντική. (όλο το άρθρο)

Το κυδωνόπαστο θεωρείται και ως γλυκό της αυτάρκειας, καθώς φτιάχνεται με ελάχιστα υλικά και διατηρείται εκτός ψυγείου για πολλούς μήνες (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος