ειδήσεις

Η Audre Lorde, Αμερικανή ποιήτρια, φιλόσοφος, ακτιβίστρια (1934-1992) είχε πει, «Ο πόνος είναι σημαντικός: πώς τον αποφεύγουμε, πώς υποκύπτουμε σε αυτόν, πώς ασχολούμαστε με αυτόν, πώς τον υπερβαίνουμε». . (όλο το άρθρο)


Ναι, είναι γεγονός. Η βρετανική κυβέρνηση διόρισε υπουργό Μοναξιάς για να αντιμετωπίσει την μοναξιά που βιώνουν περισσότεροι από ένας στους δέκα Βρετανούς. (όλο το άρθρο)

Οι δράστες ήταν πολλοί και του είχαν στήσει ενέδρα στη λεωφόρο Αθηνών 302, έξω από το κτίριο  που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων (όλο το άρθρο)

Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού που θα καλύψουν 209 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ. Δείτε τις θέσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ. (όλο το άρθρο)

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ  και σκότωσαν πριν λίγο στο Χαϊδάρι τον Βασίλη Στεφανάκο. Σύμφωνα με τις  πρώτες πληροφορίες, ο Στεφανάκος δέχθηκε καταιγισμό  πυροβολισμών την ώρα που έβγαινε από τη μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί  στο Χαϊδάρι. (όλο το άρθρο)

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, είναι εύκολο να θυμηθεί κανείς να βάλει κασκόλ για να προστατεύσει το πρόσωπό του. Δεν πρέπει να ξεχνά και τα μάτια του, γιατί κι αυτά υποφέρουν. (όλο το άρθρο)

Στα επόμενα χρόνια ο ΑΡΧΕΛΩΝ σχεδιάζει επίσης να συνεισφέρει με τη δράση του στην επίλυση προβλημάτων προστασίας και διατήρησης των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους (όλο το άρθρο)

Αν ανησυχείτε για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ,  όπως μάθαμε όλα βαίνουν καλώς. "Εχει κοφτερό μυαλό" όπως ανακοίνωσε ο γιατρός του, λίγη δίαιτα χρειάζεται μόνο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος