ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 21 Ιουνίου έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή, οι τρεις πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι καλούνται να λογοδοτήσουν για σειρά κακουργηματικών πράξεων (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΥπό την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών βρίσκονται Βολιώτες οφειλέτες, που πίστεψαν στον καταζητούμενο πλέον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου 2017, θα παραμείνει ανοιχτός ο διαδικτυακός τόπος www.koinonikomerisma. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μέσα στον Ιανουάριο λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, που αφορούν συνολικά 610 μόνιμες θέσεις. Πρόκειται για. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Λήγει αύριο τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεπής στο ραντεβού μας με συνεργάτες κι επισκέπτες του νησιού μαs, το Travel me to Milosπαρευρίσκεται για άλλη μία χρονιά στην Greek Tourism Expo, μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα. Η Greek Tourism Expo είναι ίσως η μεγαλύτερη Β2Β έκθεση τουρισμού στη χώρα μας, με το hosted buyersπρόγραμμά της να προσελκύει πάνω από 150 τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος