ειδήσεις

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΜία 14χρονη συνελήφθη στο Λονδίνο, καθώς είναι ύποπτη ότι βοήθησε κάποιον να κάνει τρομοκρατική ενέργεια. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το περιστατικό το κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα του παιδιού και συνελήφθη ως δράστης ένας 30χρονος Πακιστανός (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πως συνέλαβε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος την ιδέα του συσκευασμένου κρουασάν και τα όνειρα του για την Chipita (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στην Σκοτλαντ Γιαρντ μετά το γράμμα με την ύποπτη σκόνη που στάλθηκε στον πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι και στην αρραβωνιαστικιά (όλο το άρθρο)

τοπικά

Υπο-νοούμενα

22-2-2018 6:27 PM | agonaskritis | σχετικά νέα

- Η όλη υπόθεση για όλα τα θέματα είναι από ποια σκοπιά βλέπει καθένας τα πράγματα και βάσει ποιών κριτηρίων ενεργεί. Η μικροπολιτική σκοπιά που δυστυχώς είναι κινητήρια δύναμη σ’ αυτή τη χώρα μας ρίχνε χαμηλά στα μάτια των ξένων που εκμεταλεύονται αυτή την μικρονοϊκότητά μας και εφαρμόζουν το δόγμα «διαίρει και βασίλευε». (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασε χτες το Sympossio Greek Gourmet Touring τον 9ο χρόνο διεξαγωγής του κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη του ταξιδιού του στο εξωτερικό με φετινό θέμα «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο», στο οποίο μετέχει ενεργά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το Sympossio, το μοναδικό, εξαγωγικό όχημα προβολής του Ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού, διοργάνωσε λαμπρή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος