ειδήσεις

ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 11 ΜΗΝΕΣΤώρα με την Anytime δε χρειάζεται να πληρώνεις τα κέρατά σου! Ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου με άτοκες δόσεις, για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων; Σε καθορισμό των όρων, προϋποθέσεων, δικαιολογητικών και της διαδικασίας απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης αυτοκινήτων που παραλαμβάνονται από πολύτεκνους και τρίτεκνους γονείς, προχώρησε η ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ, δικαιούχα πρόσωπα της απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης είναι οι πολύτεκνοι γονείς και οι γονείς με τρία [̷ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών έχουν κατασχεθεί 185 κινητήρες και 65 «εγκέφαλοι» αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί κυρίως από την Αττική αλλά και άλλες περιοχές της χώρας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα από τα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν το Μεξικό είναι το θέμα των απαγωγών. Σε μία χώρα με μεγάλη ιστορία στους πολέμους μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΤο αγαπημένο του σκυλάκι «έχασε» ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο δήμος προμηθεύτηκε χθες Τρίτη 3.000 λίτρα πετρελαίου, με αποτέλεσμα στην πρωινή βάρδια να βρίσκονται στους δρόμους της πόλης το σύνολο των οχημάτων, 19 απορριμματοφόρα, οκτώ αυτοκίνητα της ανακύκλωσης αλλά και τα έξι αυτοκίνητα που απαιτούνται. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω: 1.Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Απαγόρευση κυκλοφορ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το παρκάρισμα είναι ίσως το πιο αγχωτικό κεφάλαιο της οδήγησης για ένα νέο οδηγό. Πόσω μάλλον στην Κίνα, όπου η σχέση με το αυτοκίνητο είναι ακόμα στα σπάργανα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Υποχώρησαν τα νιτρικά από το πόσιμο νερό στην περιοχή του Φυτόκου και η ΔΕΥΑΜΒ ανακαλεί την σύσταση για τη μη χρήση του, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για ανθρώπινη κατανάλωση και χρήση. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ και με βάση τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων σε δείγματα πόσιμου νερού του δικτύου ύδρευσης της περιοχής Φυτόκου, τα […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος