ειδήσεις

ΑΝΟΔΟΣ 0,38%Ασθενή ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, μετά από έξι πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης υποχώρησε κατά 6,04%. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Μικτή είναι η εικόνα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα στις ανακοινώσεις νέων εταιρικών αποτελεσμάτων, οικονομικών στοιχείων στοιχείων από την Ευρωζώνη, καθώς στις εξελίξεις στη Γερμανία μετά την κατάρρευση των συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνηση συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών, Φιλελευθέρων και Πρασίνων. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινή συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου με μοχλό την άνοδο των τραπεζικών μετοχών. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 725,56 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,54%. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (όλο το άρθρο)

τοπικά

Άλυτο το πρόβλημα ύδρευσης για ολόκληρες δεκαετίες Θα μένατε σε έναν τόπο που δεν υπάρχει πόσιμο νερό; «Σας ενημερώνουμε ότι ανευρέθηκε μικροβιακή επιβάρυνση δεικτών κοπρανώδους […] (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος