ειδήσεις

ΜΕΣΩ TWITTERΤη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, μετά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Σε επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης στεντ υποβλήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Κρητικός πρωτοστάτης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλόνικη, Βαγγέλης Γραμματικάκης, κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίης, Γιάννη Μπουτάρη, κατέθεσε την Παρασκευή ένας από τους Κρητικούς που πρωτοστάτησαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη συμπρωτεύουσα και συντόνιζε τους έφιππους συμπατριώτες του.   Ο Βαγγέλης Γραμματικάκης, που αναφέρει ότι η συγκεκριμένη μηνυτήρια ανφαορά είναι μόνο η αρχή, δηλώνει πως δεν δέχεται τον όρο συλλαλητήριο και πως όσοι συμ (όλο το άρθρο)

blogs

Σοκ προκαλεί η αγριότητα και ο τρόπος θανάτου μιας 12χρονης από σκυλιά. Ερευνόνται οι πραγματικές συνθήκες. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΟι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν μειωθεί ουσιαστικά, υποστήριξε ο Γιάννης Μπαλάφας- αναφέροντας χαρακτηριστικά «κάτι μικροπράγματα»- προκειμένου να στηρίξει την πεποίθηση ότι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών διαχέεται και στην πραγματική οικονομία. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος