ειδήσεις

«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ»Την ολιγωρία του υπουργείου Ναυτιλίας που άργησε να αντιδράσει στην βύθιση του δεξαμενόπλοιου, δείχνει ως υπεύθυνη για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστας Μουτζούρης.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το θέμα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών τέθηκε επί ταπητος κατά τη συνάντηση που είχε ο Υπ. Δικαιοσυνης Σταύρος Κοντονής, με αντιπροσωπεία του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τέταρτο πρόγραμμα, δήλωσε ο υπηρεσιακός υπ. Οικονομικών Πέτερ Αλτμάιερ και έκανε λόγο για εντυπωσιακή πρόοδο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Κάρλες Πουτζντεμόν δήλωσε ότι η επιστροφή του στη Βαρκελόνη θα είναι προς όφελος της ισπανικής δημοκρατίας. Ο ΥΠΕΣ της Ισπανίας διαβεβαίωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής σε ολόκληρη τη χώρα για να εμποδίσουν την επιστροφή του Πουτζντεμόν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 8 ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Νοµού Μαγνησίας, της Περιφερειακής ∆/νσης Α/θµιας & ∆/θµιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευµάτων). (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος