ειδήσεις

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρύτανης του Ιδρύματος, Γιάννης Γκόλλιας. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Ποιες οι δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη; Για βανδαλισμό κατηγορεί η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ) τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, σε νέο επεισόδιο της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης! Τα δυσβάστακτα χρέη κι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της άλλοτε πρώτης κυρίας της Ελλάδας, την έχουν οδηγήσει αρκετές φορές στα δικαστήρια. Βασικός αντίπαλος της […] Το άρθρο Δήμητρα Λιάνη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Επιχειρηματικά και άλλα κέντρα επιδιώκουν να οδηγήσουν σε οικονομική ασφυξία τον ΔΟΛ, θέλοντας να προκαλέσουν στάση πληρωμών για τη μισθοδοσία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Επιχειρηματικά και άλλα κέντρα επιδιώκουν να οδηγήσουν σε οικονομική ασφυξία τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, θέλοντας να προκαλέσουν στάση πληρωμών για τη μισθοδοσία των εργαζομένων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση «Θέλουν να οδηγήσουν σε οικονομική ασφυξία τον ΔΟΛ Επιχει (όλο το άρθρο)

blogs

Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Παπανώτας; Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας. Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, στα πέτρινα χρόνια του Μνημονίου, η Ελλάδα βρήκε στήριγμα στην Εκκλησία. Η Εκκλησία δεν. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Επίθεση στη κυβέρνηση σχετικά με την οικονομική της πολιτική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ Την συμπάθειά του προς το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός για το όγδοο έτος οικονομικής κρίσης που διανύει, φέρεται να εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνοντας ότι σύντομα θα αποκαλύψει τις προθέσεις του σε σχέση με το ΔΝΤ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή θα είναι εθνική καταστροφή, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Καζάκου με τίτλο η «Δραχμή Δεν (θα) είναι λύση», που αναφέρεται στις οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος