ειδήσεις

Η περιπέτεια του ΔΟΛ, η δική μας περιπέτεια, αποτέλεσμα της μεγάλης κρίσης που καταδιώκει εδώ και οχτώ χρόνια την ελληνική οικονομία και εκφράζεται με καταιγιστικό τρόπο στα μέσα ενημέρωσης, φθάνει στην κορύφωσή της (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Σε ποιες καταθέσεις και καταθέτες δίνουν bonus οι τράπεζες; Εναλλακτικές τακτικές υιοθετούν οι τράπεζες προκειμένου να προσελκύσουν νέα πελατεία, στην αγορά των προθεσμιακών καταθέσεων, «χρωματίζοντας» τις ανάγκες των αποταμιευτών, όχι μόνο από πλευράς επιτοκίου, αλλά σε ένα συνολικό πακέτο «ανταμοιβής». Αναγνωρίζοντας και οι ίδιες οι τράπεζες ότι πλέον δεν μπορούν να προσελκύσουν το αποταμιευτικό (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΕΙΡΗΝΗ ΘΑΝΟΥ   Τα πορίσματα της έρευνας «International Survey on Careers of Doctorate Holders -CDH» που πραγματοποίησε σε παγκόσμια κλίμακα ο ΟΟΣΑ είναι ιδιαιτέρως διαφωτιστικά σε σχέση με τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των διδακτόρων στην Ελλάδα. Είναι φανερό πως η παγκόσμια τάση υπερπολλαπλασιασμού του αριθμού των διδακτόρων, αντανακλάται τόσο στους απόλυτους αριθμούς των κατόχων. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι θεατρικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεψαν να κάνει κάποια απόδραση αλλά η Κατερίνα Παπουτσάκη φρόντισε να περάσει αυτή τη μέρα πολύ όμορφα. Η Καθαρά Δευτέρα συμπεριλάμβανε για την ηθοποιό αγαπημένα πρόσωπα και εκλεκτές νοστιμιές στο τραπέζι. (όλο το άρθρο)

blogs

Δείτε όλο το αρχείο «Φωτογραφία της Ημέρας» του Otherside.grΤο πλήρες άρθρο «Το απόλυτο αξεσουάρ για το Σαρακοστιανό τραπέζι | Φωτογραφία της ημέρας» δημοσιεύθηκε αρχικά στο Otherside. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος