ειδήσεις

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Κλειστά επίσης στην Αλόννησο, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου: Ο 30χρονος είχε υποστεί σοβαρότατα τραύματα παό επίθεση σκύλου και η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες της επίθεσης είναι άγνωστες και (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα. Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Κλειστά και την Παρασκευή θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο, τη Σκιάθο, το Βόλο, τα Τρίκαλα και άλλες περιοχές της Ελλάδας που δέχτηκαν μεγάλους όγκους χιονιού (όλο το άρθρο)

πολιτική

Για τρίτη ημέρα παραμένει χωρίς νερό ο Βόλος και τα προβλήματα των χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών οξύνονται ακόμη περισσότερο, αφού δεν υπάρχει νερό ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας. Η πρωτοφανής κατάσταση στον Βόλο προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη, λόγω προβλημάτων που άφησε πίσω του ο χιονιάς σχολεία στο νομό Λάρισας. Συγκεκριμένα στο Δήμος Λαρισαίων το 21ο νηπιαγωγείο, 42ο νηπιαγωγείο και 10 Δημοτικό Σχολείο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κλειστοί θα μείνουν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Σεπόλια» και «Μεταξουργείο» της γραμμής 2 του μετρό, καθώς και οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Κατεχάκη» της γραμμής 3, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.  . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας σκύλος προκάλεσε βαρύτατα τραύματα σε έναν 30χρονο άνδρα στον Βόλο (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τις εξελίξεις στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Βενιζέλος. O επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε μέσω Twitter. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε 30χρονος στη Νέα Ιωνία Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου.  Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος, η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που έλειπαν ολόκληρα κομμάτια από το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματός του, που ήταν δύσκολη ακόμη και η αναγνώρισή του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ     Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο τέσσερις σταθμοί του Μετρό. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν οι σταθμοί Σεπόλια και Μεταξουργείο της γραμμής 2 και Ευαγγελισμός και Κατεχάκη της γραμμής 3 προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής: Ο 30χρονος είχε υποστεί σοβαρότατα τραύματα από επίθεση σκύλου και η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες της επίθεσης είναι άγνωστες κ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα.Ο 30χρονος υπέστη επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας σκύλος προκάλεσε βαρύτατα τραύματα σε έναν 30χρονο άνδρα στον Βόλο. Το θύμα της επίθεσης αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι υπέστη επιληπτική κρίση μπροστά από ένα περίπτερο στη Νέα Ιωνία, και εκεί δέχτηκε την επίθεση από έναν σκύλο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣκληρές εικόνες αντίκρισαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο, στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για τρίτη ημέρα παραμένει χωρίς νερό ο Βόλος και τα προβλήματα των χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών οξύνονται ακόμη περισσότερο, αφού δεν υπάρχει νερό ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δέχθηκε ένας 30χρονος από σκύλο στη Ν. Ιωνία Βόλου και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Δορυλαίου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του σε πρόσωπο και λαιμό και την άμεση διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Συνεχίζεται και την Κυριακή η τοποθέτηση των μηχανισμών για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στους σταθμούς του Μετρό. Το μέτρο αφορά τους σταθμούς «Σεπόλια», «Μεταξουργείο» (γραμμή 2) και «Ευαγγελισμός», «Κατεχάκη» (γραμμή 3), που δεν θα λειτουργήσουν ούτε την Κυριακή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

- Άναυδοι οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν να παραλάβουν τον 30χρονο άνδρα- Είχε κατακρεουργηθεί από επίθεση σκύλου, σε σημείο που ήταν δύσκολο ακόμη και να αναγνωριστεί!- Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έλειπαν κομμάτια από το πρόσωπό του- Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές - Ακόμα και η επίθεση να έγινε κατ' εντολή του ιδιοκτήτη του σκύλου για λόγους εκδίκησης- Το περιστατικό έγινε στην Ν (όλο το άρθρο)

blogs

Γιατί έγινε έξω φρενών με τηλεθεατή η Τατιάνα Στεφανίδου; Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η εισβολή Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων. Περιλαμβάνει αγώνες από τη Super League και την Football League, Μπάσκετ και στο Βόλεϊ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο» αντανακλούν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος τις τελευταίες δεκαετίες, δεν σημαίνουν όμως (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα χαμένο κλειδί και ένα κλειστό ντουλαπάκι, στάθηκαν η αφορμή για την πραγματοποίηση της έκθεσης «Αγαπημένη Θεία Λένα», που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη και είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της σημαντικής Ελληνίδας παιδαγωγού Αντιγόνης Μεταξά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχολικά εγχειρίδια κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν την Ιστορία γοητευτική στους μαθητές. Ενώ όμως δίνουν έμφαση στις ημερομηνίες, τους πολέμους και τις δυναστείες, τείνουν να παραγνωρίζουν όλες αυτές τις υποσημειώσεις που κάνουν την ιστορική καταγραφή σαγηνευτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κανονικά αναμένεται να ανοίξουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε όλο το Νομό Καρδίτσας. Και οι έξι Δήμοι του Νομού έχουν προχωρήσεις σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων και έτσι όλοι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας θα επιστρέψουν στα θρανία τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Μαγεύτηκα, ευχαριστώ». Η μικρή αυτή φράση ήταν ένα από τα αναρίθμητα σχόλια που αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου τη χρονιά που πέρασε, με αφορμή την περιοδική έκθεση «Οδύσσειες». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο» αντανακλούν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος, αλλά δεν πρέπει να ερμηνευθούν ότι εννοούσε πως η συμμαχία ανήκει στην Ιστορία, δήλωσε υψηλόβαθμος σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από τότε που κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκμεταλλευτεί το Twitter για να κάνει σχόλια για την εξωτερική πολιτική, να ανακοινώσει σχέδια για το πρόγραμμα που προτίθεται να ακολουθήσει και κυρίως να κατακεραυνώσει όσους τόλμησαν να καταφερθούν εναντίον του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στηρίζει, από φέτος και για τρία χρόνια, το πρόγραμμα υποτροφιών για δημοσιογράφους από την Ελλάδα, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Να … καεί ζωντανός κινδύνευσε Βολιώτης, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου διαμένει, πιθανότατα από αναμμένο τσιγάρο. Ο συμπολίτης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά τις 9:15 περίπου το βράδυ, ενώ το σπίτι, βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δευκαλίωνος και Διοσκούρων στη Νέα Δημητριάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την παραγωγή λευκού χαβιαριού από…σαλιγκάρια πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα 30 μαθητές ηλικίας 15-18 χρόνων του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College, και μέχρι τον Ιούνιο, στόχος είναι, γυάλινα δοχεία των 30 γραμμαρίων, να είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Οπως επισήμανε μιλώντας [& (όλο το άρθρο)

πολιτική

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με τη διασπορά πληροφοριών περί συμμετοχής του σε μη σύννομες πράξεις ή μη δεοντολογικές πρακτικές, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο καθηγητής Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), Νικόλαος Μανιαδάκης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν συμμετείχα ποτέ σε κανένα όργανο ή επιτροπή σχετική με την έγκριση, τιμολόγηση, ή αποζημίωσ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Καθολική ήταν η κατακραυγή για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε σχολείο στο Πέραμα, μεταξύ  μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων και δασκάλων, χθες το μεσημέρι στο Α' Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, με αφορμή απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 ατόμων με επικεφαλής τον βουλευτή της Χ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ένταση και φραστικά επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, γονέων και δασκάλων, προκλήθηκε στο Α' Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, με αφορμή απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 ατόμων με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό ήρθαν σε αντιπαράθεση με γονείς και δασκάλους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος