ειδήσεις

Κύμα παραιτήσεων γιατρών σε μονάδες υποκαταστασης του ΟΚΑΝΑ, θέτει σε κίνδυνο τη συνέχιση των προγραμμάτων. Τριάντα οκτώ γιατροι που εργάζονται στις Μονάδες Υποκατάστασης με δελτίο παροχής υπηρεσιών, απειλούν να παραιτηθούν αν δεν καταβληθούν οι εργοδοτικές εισφορές άμεσα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου κρατείται γυναίκα 46 ετών για ηθική αυτουργία στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας γιατρός-ψυχίατρος (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου κρατείται γυναίκα 46 ετών για ηθική αυτουργία στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας γιατρός-ψυχίατρος με πυροβόλο όπλο το βράδυ της Πέμπτης, στο Ηράκλειο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» είδαν τον Νικ Καλάθη να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση με την Μιλάνο στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου, αισθανόμενους αφόρητους πόνους στον ώμο και υπάρχει φόβος πως έχει υποστεί ζημιά. Για αρχή του τοποθετήθηκε πάγος στην κλείδα, αποφασίστηκε να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης με τη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος