ειδήσεις

Τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης μακροχρόνια ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας» ανήρτησε ο ΟΑΕΔ στη διαδικτυακή του πύλη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αναρτήθηκαν σήμερα στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 δήμους (Β' κύκλος). Ειδικότερα, αναρτήθηκαν για 3. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 δήμους (Β' κύκλος) (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησης τους όπως και για τη μοριοδότησή τους από το Μητρώο Ανέργων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο αναδείχθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ, Αμερικανίδα ηθοποιός Έμα Στόουν, ξεπερνώντας την Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes. Τρίτη στη λίστα έρχεται η 48χρονη Τζένιφερ Άνιστον. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, για τις λεπτομέρειες του οποίου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σε συνάντηση στο Μαξίμου. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό, για την αδήλωτη και απλήρωτη εργασία, καθώς και για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στα τέλη Σεπτεμβρίου και στο περιθώριο των εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, αναμένεται να εγκαινιαστεί ο οδικός άξονας κεντρικής Ελλάδος Ε-65. Οι εργασίες συνεχίζονται αυτή τη περίοδο προκειμένου να μπορέσει να «κουμπώσει» ο δρόμος με το ήδη υπάρχον οδικό δίκτυο στο ύψος της Ξυνιάδας (μετά τις στροφές του Δομοκού και πριν από αυτές της Αγίας Αικατερίνης). (όλο το άρθρο)

οικονομία

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στο Ορυχείο Καρδιάς. Ένας 34χρονος, χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος (κλαρκ), τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικών εργασιών εργολάβου και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες καταπλακώθηκε από το μηχάνημα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ζητούνται

22-8-2017 8:00 AM | elthraki | σχετικά νέα

Άμεση πρόσληψη ΤΕΧΝΙΚΩΝ  και ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ των παρακάτω ειδικοτήτων  για εργασία στην Αλεξανδρούπολη. Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικός Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Τεχνίτη Μηχανικών Εγκαταστάσεων Τεχνίτη Υγρών και Αέριων Καυσίμων Τεχνίτη Ψυκτικών Εγκαταστάσεων Αρχιτεχνίτη Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγο 1ης ομάδας Α’ Ειδικότητας Αποστολή βιογραφικών στο hr@icon (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος