ειδήσεις

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα ανοίξουν, παρά την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Στην ανακοίνωση της η ΟΙΥΕ χαρακτηρίζει το γεγονός των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές ως μνημονιακή υποχρέωση και ταυτόχρονα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κρυφά και χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους και τις οργανώσεις των εμπόρων ψήφισε την αύξηση τω (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, αντιδρώντας στη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κλιμακώνουν τη δράση τους οι νοσοκομειακοί γιατροί ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο και προκηρύσσουν 24ωρη απεργία στις 2 Μαρτίου και πανελλαδική συγκέντρωση την ίδια ημέρα, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας. Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αναφέρει ότι «με το νόμο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ προστίθεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αντιασφαλιστικών νομοθετημ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Πανελλαδική απεργία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νόμο που έχει τεθεί σε ισχύ από 1/1/17, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) για την Πέμπτη 2 Μαρτίου. Τη συμμετοχή στην κινητοποίηση αποφάσισε και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κλιμακώνουν τη δράση τους οι νοσοκομειακοί γιατροί ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο και προκηρύσσουν 24ωρη απεργία στις 2 Μαρτίου και πανελλαδική συγκέντρωση την ίδια ημέρα, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας. Την κινητοποίηση στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΟ υποψήφιος στην προεδρική εκλογή και πρώην υπουργός Οικονομίας θα παρουσιάσει στις 2 Μαρτίου το οικονομικό του πρόγραμμα, το οποίος προβλέπει 60 δις μείωση στις δημόσιες δαπάνες και μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στις κεντρικές αρτηρίες, καθώς το 24ωρο μπλακ άουτ στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) έβγαλε πολύ περισσότερους οδηγούς Ι.Χ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκτός από την ταλαιπωρία των πολιτών, προκαλούν και σημαντικές οικονομικές απώλειες, σύμφωνα με την "Καθημερινή". . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δεν αντιστάθηκε στον… πειρασμό του ζεϊμπέκικου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και… πήρε τις στροφές του στον χθεσινό Αποκριάτικο χορό των δημοτικών υπαλλήλων σε γνωστό κοσμικό κέντρο της περιοχής. Οι φιγούρες έδιναν και έπαιρναν, όπως και τα χειροκροτήματα βέβαια για τον χορευτή! Δείτε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο!!!   ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Το ζεϊμπέκικο του Παπαναστ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την Πέμπτη 23 φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με 24ωρη απεργία απειλούν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ αντιδρώντας για νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Tο 60% των πτήσεων της Alitalia ακυρώθηκαν, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, εξαιτίας απεργίας του προσωπικού της εταιρίας. Τα μέλη των τριών μεγαλύτερων ιταλικών συνδικάτων -Cgil, Cisl και Uil- προχώρησαν σε τετράωρη απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι εγγεγραμμένοι στα λεγόμενα αυτόνομα συνδικάτα επέλεξαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος