ειδήσεις

Με παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ήπειρο. Το θερμόμετρο έδειχνε το πρωί -8 βαθμούς στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, -15 στο Μέτσοβο , -12 σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σε αναζήτηση λύσης για την αποκατάσταση της πρόσβασης στην είσοδο του μονοπατιού προς τη χαράδρα Βίκου-Αώου, αλλά και στη διασφάλιση ότι δεν τίθεται θέμα επικινδυνότητας για τους επισκέπτες, κινείται ο δήμος Ζαγορίου, μετά την πτώση βράχων στην θέση «Ασκηταριά», κοντά στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής.Το θέμα απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Ζαγορίου, με τον δήμαρχος Βασίλη Σπύρου να ενημερώνει ω (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών οργανώνει  το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων παρεμβαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της. «Η Δημοτική Αρχή ήρθε να πανηγυρίσει για το γεγονός ότι φορτώνει τόσο πολύ τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα νοικοκυριά και τα μαγαζιά με τα ανταποδοτικά τέλη,  που έχει 2 εκατομμύρια πλεόνασμα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Λαχταριστές λαγάνες άρχισαν να πωλούνται στα Γιάννενα από σήμερα και οι Γιαννιώτες δεν έχασαν την ευκαιρία να τις.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος