ειδήσεις

Κατά μια εβδομάδα μετατίθεται η εξεταστική στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη βόρεια Ελλάδα. Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε τη μετάθεση της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου 2017 (16. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τις Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την δανειοδότηση κομμάτων και (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η εξεταστική επιτροπή κατέληξε σε μια ακόμη μεγαλοπρεπή ήττα της κυβέρνησης» αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ στο πόρισμά της για την εξεταστική, που αφορούσε τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συμβούλια στα ΑΕΙ… διά χειρός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διοικητικές αρμοδιότητες, έμμεση σύνδεση της χρηματοδότησης των ιδρυμάτων με την αξιοποίηση της περιουσίας τους, «μπόνους» σε όσα ιδρύματα προσφέρουν δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και επιβολή «πλαφόν» στις απολαβές των διδασκόντων τους, είναι μεταξύ των αλλαγών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Πρόκειται (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με την ψηφοφορία επί των τελικών προτάσεων από όλα τα κόμματα, πέφτει η αυλαία των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη νομιμότητα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των τραπεζών προς κόμματα και μέσα ενημέρωσης, «δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την έκδοση του πορίσματος της επιτροπής (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το δάνειο της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων», την πλειοψηφία των μετοχών του οποίου (60%) έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και τα δάνεια με «αέρα», φράση που παραπέμπει σε σχετική αναφορά του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΟΛ, τίθενται στην Εξεταστική από την πλειοψηφία (όλο το άρθρο)

πολιτική

Δική της διατύπωση γνώμης 110 σελίδων με 38 ευρήματα θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση. «Κατέρρευσε η θεωρία του ΣΥΡΙΖΑ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την χρηματοδότηση των κομμάτων και ΜΜΕ έδωσε, το μέλος της Εξεταστικής Εξεταστικής Επιτροπής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τις δηλώσεις που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε εκπομπή του Μακεδονία Tv. «Άστοχες οι δηλώσεις της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεκατέσσερις καθηγητές πανεπιστημίων προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση για το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με το όριο ηλικίας των ανώτατων δικαστικών (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στη διαπίστωση ότι το «τρίγωνο της διαπλοκής» υπάρχει αλλά είναι του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει το πόρισμα της ΝΔ, το οποίο κατατέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, έγιναν οι τοποθετήσεις των υποστρατήγων της αστυνομίας. Όσον αφορά την Κρήτη, ο υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, μετατίθεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το πανεπιστήμιο Αιγαίου έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των πανεπιστημίων της χώρας, με βάση τις εκθέσεις Εξωτερικής Αξιολόγησης, όπως δημοσιοποιήθηκαν από την ΑΔΙΠ (Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην ανώτατη εκπαίδευση). . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Προβάδισμα 14,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Ιανουαρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Δημόπουλος πέθανε σε ηλικία 76 ετών Ο Αθανάσιος Δημόπουλος γεννήθηκε το 1941 στην Τρίπολη της Αρκαδίας. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές ενεγράφη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με διαφορετικές εκτιμήσεις ως προς το φαινόμενο της διαπλοκής και κάτω από υψηλούς τόνους, έπεσε η αυλαία των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερεύνησε επί εννιά μήνες τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το τελικό πόρισμα των 965 σελίδων, παραδόθηκε απόψε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση από τον πρόεδρο της Εξεταστικής . Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαφώνησαν ως προς τα συμπεράσματα του πορίσματος της πλειοψηφίας και κατέθεσαν τις δικές τους γνώμες και θέσεις που συνοδεύουν το τελικό κείμενο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στα κορυφαία 250 Business Schools του κόσμου κατατάσσεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τη διεθνή λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS), μεταξύ των ιδρυμάτων που παρέχουν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πλήρους Φοίτησης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (full-time MBAs), στην κατηγορία «Superior». . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η μάχη κατά της διαπλοκής τώρα αρχίζει: το μήνυμα αυτό στέλνει κυβερνητική πηγή, με αφορμή τη σημερινή ολοκλήρωση ενός κύκλου, με την έγκριση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής και την κατάθεσή του στην Ολομέλεια της Βουλής. Η ίδια κυβερνητική πηγή, σε επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, επισημαίνει κατ’ αρχάς τη σημαντική δουλειά που […] The post «Η υπόθεση της διαπλοκής όχι μό (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η πορισματική έκθεση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Εξεταστική Επιτροπή σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στην επιτροπή επιλογές, ενέργειες και έλαβε αποφάσεις που δημιουργούν εύλογες σκιές πάνω από μία επιτροπή, που της ζητήθηκε το ακριβώς αντίθετο: να ρίξει φως» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πολιτικές ευθύνες για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ευνοϊκή μεταχείριση τραπεζών προς ΜΜΕ, διαχρονικό φαινόμενο διαπλοκής ιδιωτικού κεφαλαίου με την κρατική χρηματοδότηση, "βλέπει" το ΚΚΕ στο πόρισμά του, που θα καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε ένα «σώμα» 956 σελίδων συγκροτήθηκε το τελικό κείμενο που απέστειλε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια για συζήτηση την Τετάρτη 1η Φβερουαρίου. Το «σώμα» αυτό συνθέτεται από το πόρισμα της πλειοψηφίας (ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ) με επισυναπτόμενα τα 6 πορισματικά υπομνήματα των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος