ειδήσεις

Για το θέμα που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες υπήρξε χάος για πολλές ώρες στην πόλη, μίλησε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουράτης. Ο κ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Η πρόταση της ΠΟΕ - ΟΤΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ενώ εκτίμησε ότι τελικά οι συμβασιούχοι (όλο το άρθρο)

οικονομία

Λαγό της κυβέρνησης και των εργολάβων χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή την πρόθεσή του να αναθέσει σε ιδιώτες την αποκομιδή των σκουπιδιών. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Δεν πάμε για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, για την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής των απορριμμάτων για τρεις ημέρες. «Η Θεσσαλονίκη βρομοκοπάει» τόνισε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το απόγευμα θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους και θα ψηφιστεί άμεσα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι η πρόταση που καταθέτουν οι συμβασιούχοι για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου "δεν οδηγεί πουθενά", με βάση και τις αποφάσεις του ΣτΕ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με το κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων, το οποίο Αθήνα και Λευκωσία προβάλλουν ως το κλειδί που θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα σε μια (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αποφασισμένος να αναθέσει σε ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες για τρεις ημέρες εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε χρόνο έχουμε πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους συμβασιούχους του ΠΑΜΕ. Νταηλίκι το ΠΑΜΕ; Νταηλίκι κι εγώ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε φιάσκο κατέληξαν οι επίμονες δηλώσεις του δημάρχου της Θεσσαλονίκης ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα έβγαινε ιδιώτης για την αποκομιδή των απορριμμάτων για τρεις μέρες.  Γράφει η Σταυρούλα Πουλημένη για το stokokkino. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε ερωτήσεις για την επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Νάουσας απάντησε ο διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας Τάκης Μαυρογιώργος, σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης. Είπε ότι ήδη η αναπληρώτρια διοικήτρια κ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Να αφήσουμε τους δήμους να κάνουν τη δουλειά τους ανάλογα με τις ανάγκες τους και να έχουν μόνιμο προσωπικό. Οι έκτακτες ανάγκες να καλύπτονται από ιδιώτες» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κάνει πίσω ο Γιάννης Μπουτάρης στο θέμα της συμμετοχής ιδιώτη στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το thestival. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η συμφωνία (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης για τους συμβασιούχους το απόγευμα και την ψήφισή της άμεσα προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας «εκτός τόπου και χρόνου» την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου για δύο δίμηνες προσλήψεις προσωπικού στον Δημοτικό Λαχανόκηπο: Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο […] (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την απόφασή της, με την οποία απορρίπτει την πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για το ζήτημα των συμβασιούχων εργαζόμενων στους δήμους στον τομέα της καθαριότητας και ζητεί συμβάσεις αορίστου χρόνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος