ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύντομη συνάντηση που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο ξενοδοχείο που κατέληξε η ελληνική αντιπροσωπεία. Η ελληνική αντιπροσωπεία αφίχθη στη Γενεύη πριν από περίπου μία ώρα, τη στιγμή που ολοκληρώνονταν οι συνομιλίες του κ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Ενεργειακά, οικονομία, Παιδεία και πολιτισμός είναι τα βασικά θέματα στην ατζέντα των συνομιλιών του προέδρου της Αιγύπτου Αμπτέλ Φατάχ αλ Σίσι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προ ημερών ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο. Το ενδιαφέρον ήταν όχι τόσο το αντικείμενο του συνεδρίου, όσο το ότι υπήρξαν άνθρωποι που το παρακολούθησαν με προσήλωση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον πρόεδρο της χώρας μετά το ναυάγιο των διερευνητικών επαφών για τη συγκρότηση τετραμερούς κυβέρνησης ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες της Bild ο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ θέλει να συναντηθεί με τις ηγεσίες των Χριστιανοκοινωνιστών, των Φιλελευθέρων, των Πρασίνων και των Σοσιαλδημοκρατών. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος