ειδήσεις

Τσουνάμι αποκαλύψεων μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην αποπομπή της προέδρου της χώρας από το αξίωμα, εμπλέκουν τώρα τον αντιπρόεδρο του τεχνολογικού κολοσσού που καλείται ως ύποπτος από τις αρχές (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η αστυνομία του Λονδίνου απέκλεισε περιοχή στο Σόρντιτς στο ανατολικό Λονδίνο, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο μετά από πληροφορίες ότι ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε κοντά στο Ουέστμινστερ. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο υπουργός Εσωτερικών Μπρινό Λε Ρου εκλήθη να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες είχε προσλάβει τις κόρες του να εργαστούν ως συνεργάτιδές του στο κοινοβούλιο, όταν εκείνες ήταν ακόμη στο λύκειο ή σπούδαζαν. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι εξετάζει ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε κοντά στο Ουεστμίνστερ. Ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες του Sky News και δημοσιεύματα άλλων μέσων ενημέρωσης, κατά τα οποία πυροτεχνουργοί της προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη κοντά στον χώρο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια συγκέντρωση στη μνήμη των τριών θυμάτων της χθεσινής επίθεσης. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οκτώ «ύποπτα» δέματα, με παραλήπτες πρόσωπα σε ευρωπαϊκές χώρες, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Τα δέματα κατασχέθηκαν. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τη Δευτέρα, στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, οκτώ ύποπτα δέματα με αποδέκτες αξιωματούχους σε ευρωπαϊκές χώρες. Για την υπόθεση ενεργείται έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέος συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, καθώς -σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης- πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη κόντα στη γέφυρα του Westminster, ύστερα από εντοπισμό "ύποπτου δέματος" (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στις βρετανικές αρχές. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Ρου υπέβαλε την παραίτησή του την Τρίτη το βράδυ, αφού παραδέχθηκε ότι προσέλαβε τις δύο του κόρες σε κοινοβουλευτικές θέσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, ωστόσο αρνήθηκε ότι ενήργησε παράνομα. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει λίγο νωρίτερα στο Λονδίνο, όταν ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε κοντά στα ανάκτορα του Ουέστμινστερ, στο βρετανικό κοινοβούλιο. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι οκτώ ύποπτοι που συνελήφθησαν μετά την επίθεση στη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, πιστεύεται ότι προετοίμαζαν τρομοκρατικές ενέργειες, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος