ειδήσεις

Ο Γκριν, βραβευμένος πέντε φορές με το World Press Photo, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών (όλο το άρθρο)


Μειώθηκε η προσωπική περιουσία του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού (όλο το άρθρο)

Δεν υπήρχε κανένας λόγος, ώστε να μην γίνει δεκτή η αίτηση των δύο νέων, κατά τον συνήγορο υπεράσπισης του Περικλή (όλο το άρθρο)

Οι ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε βάρος 19 προσώπων που εμπλέκονται στο “κανόνι” τράπεζας βλαστοκυττάρων (όλο το άρθρο)

Δήλωση του εκπροσώπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά για την αποτρόπαια δολοφονία (όλο το άρθρο)

Αναλυτικά όσο προβλέπει το νομοσχέδιο για το Δομημένο Περιβάλλον. Τα πρόστιμα, τα παράβολα και οι κατηγορίες. (όλο το άρθρο)

Ένας 37χρονος πρόσφυγας από το Κουβέιτ συνελήφθη για παράβαση του Νόμου Περί ενδοοικογενειακής βίας, αποπλάνησης παιδιών που δε συμπλήρωσαν τα 12 έτη και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια από οικείο, ύστερα από καταγγελία της συζύγου του (όλο το άρθρο)

Τι θα περιλαμβάνει η 1 Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ. (όλο το άρθρο)

Αναβολικά, χάπια για στυτική δυσλειτουργία και ποτά "μπόμπες" κατάσχεσαν άντρες του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι (όλο το άρθρο)

Κίνδυνος “τορπιλισμού” των διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία NAFTA από τις υπερβολικές απαιτήσεις των ΗΠΑ. Τον Δεκέμβριο θα γίνουν τρεις κύκλοι συνομιλιών. (όλο το άρθρο)

Οριακή ύφεση 0,2% του ΑΕΠ διαπιστώνει η ΕΛΣΤΑΤ στην δεύτερη εκτίμηση του ΑΕΠ του 2016 έναντι στασιμότητας που ανακοινώσει με βάση τα πρώτα στοιχεία (όλο το άρθρο)

Οι έρευνες της είχαν πολλές φορές στρέψει εναντίον της πολιτικά πρόσωπα ενώ προκάλεσαν και τις πρόωρες εκλογές (όλο το άρθρο)

O υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου μίλησε για τη διανομή του φετινού κοινωνικού μερίσματος τονίζοντας πως η συμφωνία των θεσμών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη (όλο το άρθρο)

Αφορμή φαίνεται ως ήταν η απροσεξία της μιας γυναίκας που παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο (όλο το άρθρο)

Η Βρετανή τουρίστας βρισκόταν στη χώρα μας για να γιορτάσει το γεγονός πως νίκησε τον καρκίνο του μαστού. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ωστόσο την οδήγησε στο θάνατο. (όλο το άρθρο)

Το ανεκτίμητης αξίας νέο ντοκιμαντέρ του Νίκου Καβουκίδη έρχεται στους κινηματογράφους (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος