ειδήσεις

Η Πακιστανική κοινότητα πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας για την επίθεση, από 12 άτομα με ρόπαλα, σε βάρος εργάτη στην Ελευσίνα. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία (Pics). (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μέσα σε κλίμα σοβαρών καταγγελιών εκτυλίσσονται, τις τελευταίες μέρες, οι διαδικασίες για την ένταξη προσφυγόπουλων στο 26ο δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Σύμφωνα με ενημέρωση του πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων, οι γονείς έχουν ταχθεί ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μέλος του ΔΣ καταγγέλλει πως δεν τηρούνται οι διαδικασίες λειτουργίας του συλλόγου για τον τρόπο λήψης των αποφάσεων σχετικά μην την φοίτηση των παιδιών των προσφύγων στο σχολείο (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την παράταση της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 7Κ ζητούν οι νοσηλευτές καθώς όπως καταγγέλλουν το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής των αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ, δεν λειτουργεί και βρίσκεται σε αναστολή «λόγω συντήρησης», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στο συγκεκριμένο ιστότοπο. Σύμφωνα με την Ένωση Νοσηλευτών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος